Picknick & Fiske

Igår åkte jag ut till berga med Miranda och Lucas med massa picknick och fikade, det vart rätt tråkigt där så vi hoppa i båten och åkte ut och fiskade. Mysigt värre!


Midsommar♛

Midsommarafton, bästa dagen på året, helt klart. Det var världens mysigaste dag med lunch på förmiddagen ute i det fina vädret tillsammans med Lucas, pappa och Calle. Mot fem tiden började grabbarna att hjälpa till att grilla lamm uppe utanför logen och jag bakade jordgubbstårta. På kvällen var det middag på logen. Vi var ca 125 pers i år och betydligt mycket fler ungdomar än de övriga midsomrarna. Sedan blev det dans hela natten och när det bara var vi kvar av alla människor så gick vi ner till bryggan och badade. Sedan vandrade vi hemåt vid 6 tiden på morgonen, då blev det lite att äta och film innan vi alla somnade så sött.


18-06-2013

Sitter framför tv:n och glor. Mikaela har precis åkt hem, hon har varit här i princip hela dagen. Mycket trevligt må jag säga.

Imorgon blir det avslutning för barmarken med fina laget!


Sommarkvällar

Jag åkte med mamma till Trosa här om dagen eftersom hon skulle till frissan. På kvällen när hon kom hem hade hon fixat nya stövlar till mig. Jag blev så himla glad! Jag har velat ha stövlar hur länge som helst eftersom jag blir så otroligt arg och sur när man ska gå till skolan i regnet på vår leriga väg och byxorna blir helt leriga bak på vaderna när man kommer fram. Sen sitter det ju ganska fint nu när det regnar var och varannan dag.

Nu till något helt annat. Igår hade jag en fullspäckad dag! Jag började med att gå upp tidigt och städa logen inför midsommar med mina föräldrar och alla andra som bor vid oss på gården, haha. Det tog ett bra tag och vid ett åkte jag med pappa till Johan på 40års kalas. Direkt där ifrån åkte vi till farmor på 70års kalas och där ifrån åkte jag till Mölnbo så åkte vi ut med båten, grillade, badade och hade öppen eld. Jätte mysigt var det.


Poolhäng☼

Igår åkte jag till Mikaela vid ett tiden med nästan alla tjejer ifrån klassen, vi blev iallafall nio stycken. Vi solade, fikade, badade och mot kvällen grillade vi och gjorde godaste maten och bubblade i bubbelpoolen.


Saturday - Sunday

I lördags åkte jag in till Mälarbadet med några kompisar, men det var fullt där så vi bestämde oss för att åka till Vacksta istället och spela volleyboll. Vi var ett gäng glada människor som hade as roligt, sedan blev det lite bad i sjön också. När vi kände oss klara vid 5 tiden åkte vi in till Södertälje och åt pizzabuffé på pastahuset och satt där. Mot kvällen var vi tre stycken som åkte hem till Mikaela och kollade på film, sedan sov jag kvar där.

Nästa morgon hämtade Evelina mig på mopeden i spöregn och åskväder och vi åkte hem till mig så jag kunde fixa hennes naglar till skolanutningen.
Sen kom Lucas hit och sov. Han fick gå upp tidigt imorse för att börja jobba. Själv börjar jag inte förres om några veckor!


Studentfin

Josse kom förbi så fixade jag hennes naglar inför studenten hon har imorgon. Klockan är ju efter tolv så det blir ju egentligen idag, grattis Josefin♛


Sommar

Första sommarlovsdagen, så otroligt skönt! Ligger på balkongen och solar samtidigt som jag försöker få lite plugg gjort. Man är ju inte pluggfri bara för att skolan har slutat :)


STUDENTEN

Idag har jag endast varit i skolan under spexet för treorna sedan blev det sommarlov för min del! Efter åkte jag till Lucas student. Min fina kille fick stipendiumet tredje året i rad! Det går ju inte att låta bli att bli sådär extra stolt över honom. Det var himla kul att se på, och mottagningen var jätte fin med hela släkten. En väldigt fin dag helt enkelt!


New nails

Igår kväll satt jag och fixade mina naglar så att dom är lite fina nu inför skolavslutningen och mina nära och käras studenter!


Senaste mobilbilderna

Jag har haft fullt upp och gjort någonting varje dag senaste veckan.
Det hat varit tjejkväll, morsdag och träffat släkten, jag har sprungit vårruset med mammas härliga jobbarkompisar, haft idrottsdag och ringetteavslutning på Rönneberga, vi har varit på stranden med klassen och spelat Beach volleyboll och kubb, hängt vid maren med härliga tjejer och tittat på student paddlingen, sovit hos Mikaela och vart på Gnestamarknad och även varit med min vän Caroline. Jag har övningskört och pluggat, och idag har jag varit på Friskis och tränat med mamma innan vi åkte på kalas för mina kusiner med släkten.

Nu ska jag städa rummet och sedan blir det lite plugg inför redovisningen jag har imorgon! :)


Gnestamarknad

Igår åkte jag till Mikaela och sov kvar där tills idag. Vi tåg tåget in till Gnesta och gick på marknaden och sedan köppte vi med oss lite gott och satte oss och fikade. Sedan har jag övningskör lite och nu ska vi äta kebabrulle.
Ikväll ska jag till Caroline oxå, bra dag!
 

RSS 2.0