SYSKONEN PÅ BESÖK

I Fredags natt kom Dennis, Robin och Camilla hem hit från Basel. Mycket trevligt måste jag säga! Fast Camilla åker hem till sig om nån dag medans Robin och Dennis åker iväg till Estland med pappa och två av hans jobbarkompisar för att åka motorcykel på småvägarna där borta, så de är inte hemma under hela tiden. När de kommer hem till Sverige sen efter sin lilla tripp där borta så är de hemma några dagar till innan de åker tillbaka hem till Schweiz igen. Så det är kuuul!

FREDAG/LÖRDAG

I fredags shoppade jag och Mikaela fina inflyttning & födelsedagspresenter åt Alva, Josefin och Elin som skulle firas tillsammans hemma hos Elin i sin nya fina lägenhet på lördagen. Det var super mysigt med pizza och efterrätt, film, bus med katten, massa prat och sällskapsspel. Bästa tjejerna♥


GNESTA GYM

Kort skoldag idag. Vi åkte till Gnesta gym med klassen för att öva på den praktiska delen vi har i Trainers Academy och efter det fick vi sluta. Jag skulle blivit fast i Järna i 2 timmar men åååh lättnaden som uppstår när min lärare faktiskt ska åka tillbaka till skolan med interneteleverna och jag kan åka med♥♥♥

Hemma blev det storstädning av garderoben och ananas med melon i solen. Så gott, och så himla skönt med sol!☼


Spa-kväll

Skolan gick rätt fort idag, trots att det är tisdag och vi bara har många och långa lektioner.

Efter skolan åkte jag till Lucas för att sova här, men han ska iväg med Calle och fiska hela kvällen så jag och Lina passade på och hade spa-kväll. Vi har gjort ansiktsmask, fotbad och ett försök på att göra lite fina och glittriga naglar. Rätt bra blev det väll ändå? Kul har vi haft åtminstone! Iallafall jag :)


Bästa

Söndagskväll var världens bästa med myskväll och likaså var det igår. Under träningen på kvällen sprang vi till utegymmet i kallfors och tränade där, sedan sprang vi tillbaka till ishallen. När jag sedan klev ur duschen hemma så hade Lucas överraskat mig med att komma utan att säga till. Man blir ju såååå glad, han är världens underbaraste min kille♥


SUS-helg

En till helg i ishallen med laget. Den här gången var det dock inte med hemmalaget Järna jag spelade, utan det var SUS laget från Stockholmsområdet där vi är lite balandade lag och spelare. Det gick ganska bra för oss måste jag säga ändå, vi spela lika mot två av lagen, förlorade tre och vann en. Och för min del gick det också bra. Bättre gick det väll i slutet när jag bytte klubba och började göra lite mål istället för att skjuta mitt på ribban varenda gång. Det var iallafall jätte roligt, förutom att vi nu inte kommer att få åka skridskor förens i sommar när vi har is i Järna. Men bättre det än inget alls. Visst?!

FREDAG

En lektion i skolan idag, efter det blev det gymmet med mamma och sedan åkte jag till sjukgymnasten. Har haft en fullspäckad dag, men ändå inte gjort någonting känns det som. Har haft minispa med bad, ansiktsmask och hårinpackning och även dammsugit hela huset, tvättat, diskat och lagat godaste maten med pappa!
Nu är det film som gäller


REGN VÄDER

Usch... Fy liket väder det har varit idag. Jag vaknade upp imorse med världens bästa humör och tänkte att gud så mysigt att ligga där i sängen och höra regnet smattra mot fönsterrutan. Sedan insåg jag att jag faktiskt skulle behöva gå ut till bussen i det dära vädret, och då blev det helt plöttsligt inte så mysigt längre. Humöret försvann helt när mitt paraply gick sönder ute i regnet också. Men dagen har varit rätt okej ändå, inga speciellt ansträngande lektioner och vi slutade kl 2 idag. När jag kom hem tog jag mig ett varmt bad och bytte om till torra kläder, och nu har precis mina muffins blivit klara. Jag har haft i nutella och vit choklad ovanpå, spännande!


FINLAND

I fredagskväll åkte vi på färjan som tog oss till Finland. Tidig uppstigning och fem matcher på det med världens finaste lag. Det gick relativt bra på turneringen och jävligt kul hade vi tillsammans! Under söndagen var det inga matcher, vi tog det bara lugnt med sovmorgon och hotellfrukost. Sedan åkte hela laget till ett badhus, badade och bastade och efter det blev det pizza buffé. Vi hann även med att bowla innan vi åkte iväg till ett spahotell och fikade. Sedan var det minsann dags för bilturen mot båten och hemfärd mot Sverige. Upp lika tidigt denna gång på båten, 4:30 och även jag var tvungen att gå till skolan.
En väldigt bra helg med mitt fina lag♥


Sköldis

Det var allt på tiden att min lilla Sköldis skulle vakna. Hon har legat i dvala under vintern några månader så igår fixade jag till och gjorde det lite mysigare i buren åt henne. Det måste fortfarande in mer växter, men det får bli lite senare för måste det ner mer jord i lådan.


Middag med bubbelmys

Igår eftermiddag var det middag hos Mikaela som gällde med Ebba, Emilia och Moa. Hemlagad hamburgare stod på menyn, och gott blev det kan jag säga! Vi åt godis, spelade sällskapsspel, bubblande och pratade hela kvällen lång. Mina fina tjejer♡


RSS 2.0