SATURDAY

Igår var det ju världens finaste väder! Så jag passade på att åka och små handla lite med mamma innan jag tog cykeln till utegymmet och tränade med Mikaela. Där blev vi kvar ett tag och både tränade och pratade om allt möjligt.
Väl hemma tog jag med Sköldis ut till gräset i solen, med körkortsboken som jag faktiskt läst ut nu (så nu är det bara att läsa den några gånger till) också solade jag lite. 
 
Mot sex tiden började jag dra mig mot Annika och Alva med Caroline, det blev god mat och mycket snack med mina fina tjejer.
 

London shopping

Lite av vad jag shoppade i London.


London del II


London del I





Lite mobilbilder ifrån första dagen från London, nu är jag hemma och vi har haft det så hilma bra!

London

Drar mig mot London för några mysiga dagar med mamma. Jag hör av mig här när jag kommer hem igen, vi får se hur det blir med internet där borta men annars kan ni se hur vi har det via instagram @annelab

Ha det bra hörni, det ska jag ha!


Igår var det tisdag och den 13:onde, vilket betyder att jag och min älskling vart tillsammans i ett & ett halvt år.
Jag har världens finaste kille♡


Säga adjö

Nu har det blivit dags att säga adjö till brorsorna och Camilla, inatt flyger det hem till Schweiz igen. Det har varit roligt att ha de här på besök och vi träffas ju faktiskt snart igen i sommar. Och troligtvis åker jag ner och hällsar på dom också, förhoppningsvis har de flyttat till ett nytt hus då också :)

Kallfors utegym

Idag när jag precis kommit hem från Hovsjö rehab frågade storebrorsan Dennis om jag skulle hänga med ut och springa lite. Men jag är så sjukt trött på att bara springa! Det har man ju hållit på med varannan jävla dag sedan man var liten, så det är ingenting som lockar så där jätte mycket längre. Då fick vi super idén att ta cykeln bort till kallfors utegym och träna lite där. Så det blev det! Super kul med lite variation på hemmafysen och att få visa brorsan vårt fina gym vi fått. 

Mobilkamerabilder, lite suddiga, men det duger.


Dennis tyckte att det var ett coolt ställe



Det är trevligt att ha syskonen hemma så att man har någon att träna med :)




Speedway

 
Igår var jag på speedway med Lucas, bröderna och Camilla. Mamma och pappa hade vip biljetter borta på andra sidan av banan, lite finare, lite bättre ni vet ;) Nej men det var skit kul, och första gången för Lucas, så det blir fler gånger hoppas jag!
 
 
 

2012-05-08

Vi har dansat hela dagen i skolan idag, så himla roligt! Dansen börjar sitta riktigt bra nu och redovisningen för vår lärare kommer bli grym. Hon kommer bli så stolt över oss!

Jag har pluggat lite här hemma men mitt i allt slocknade jag och sov i två timmar. Men det var skönt! Så nu gör jag mig i ordning för middag hos farmor.


Hittade massa tussilago på väg hem från skolan -


MYSDAG

Vi har att så himla fint väder i helgen, och det har utnyttjats till fullo kan jag säga. Igår gick jag ner till sjön med Lucas, Matte och Chrille så hade vi picknick och fiskade. Och idag har vi varit runt till massa olika sjöar och tittat.

Nu har vi några från släkten här och äter middag, så himla mysigt. Vi har suttit ute hela kvällen och ätit gott i solen, spelat fotboll och busat.


YESTERDAY

Kvällen igår var toppen. Det var super kul att träffa Caroline, det var ett tag sedan så vi hade mycket att prata igenom. Bion var också as bra, vi såg den i 3D vilket va skönt eftersom det kändes som texten hamnade precis framför näsan så man slapp använda glasögonen jag inte hade med mig.

Mamma hämtade mig vid heron efteråt och vi åkte hem och åt världens godaste mackor till en lite sen middag.


LOKA

Har ni testat nya Loka smakerna? Jag har hunnit prova jordgubbsglass och choklad shake och de är ju så himla goda. Värt att prova för er som inte gjort det än! :)


Valborg

I tisdags firades alla treor i skolan med mösspåtagning och vi fick tårta, sen tittade vi på deras kubbturnering och fick sluta tidigare. Jag åkte till mölnbo och där firades hela kvällen. Först med god mat med fint sällskap och därefter gick vi till bergasjön och tittade på brasan och fyrverkerierna. En mysig kväll helt enkelt.


Friday night

Kort skoldag idag, så skönt! Om ett tag ska jag dra mog mot bussen till Järna, sedan blir det bio ikväll med Caroline. Iron man 3 ska vi se, trevlans! 

Förresten, 
bara så att ni vet, jag hatar blogg.se appen! Det knasar hela tiden och jag kan inte få upp mina inlägg här på bloggen. Och jag kan inte heller lägga in mina bilder på datan för det knasar också, så jag måste göra det via mobilen, men det fungerar ju inte om appen ska hålla på så här. ÅHHHH

RSS 2.0