Finland

Sitter nu i bilen med Elin på väg till färjan. Vi taggar med coca cola och muffins. Det här kommer bli toppen, vara med laget, spela ringette. Kan inte bli mycket bättre.


The world's greatest girls


Haft en seg dag i skolan, är nu hemma. Lika seg, men det är bara börja packa väskan och tagga till imorgon. Vi åker till finland för att lira ringette. Awesome.

Hockeymonkey


Imorse var jag hos doktorn pga min astma. Har nu fått en ny medicin som jag ska ta tre gånger om dagen, hoppas den hjälper. Var sedan i skolan i ca en timma. Fett ovärt. Efter det åkte jag med mamma till hockeymonkey och köppte lite saker som behövdes till hockeyn och ringetten. Får prova det p träningen ikväll.


When you smile, the whole world stops and stares for awhile


Dagen i skolan har gått fort pga wordfeud, usch vad nördigt haha. Istället för träning igår kväll blev det plugg inför kommunikationsprovet som var idag. Känns som att jag har hyfsat bra faktiskt. Nu blir det käka, packa trunken och dra på träning. Det vanliga.

Kul lördagskväll...

...eller?







Jag har inget liv. Sitter hermma en lördagskväll och gör, ingenting. Eller jo jag har ju ritat färdigt några påbörjade teckningar. Den sista håller jag på med, men jag har fasnat. Jag vet inte hur man ritar ansikten? haha. Ja, mycket bra kvalité på bilderna var det också.


JSK vs NYNÄSHAMN


Hockey matchen idag gick hyfsat bra för min del. Den slutade 4-4 mot nynäshamn.
Och nu blir det thaimat. wiiiiho

Kvällen räddad

Idag efter skolan var det raka vägen hem och dra direkt till hockeyträningen. Brukar vanligtvis inte ha träning på fredagar, det är faktiskt ända dagen jag inte har träning och kan umgås med kompisar. Så blev lite smått irriterad när jag fick veta att vi hade extra träning idag. Och jag var tvungen att gå eftersom det är match imorgon. Men när jag kom hem tog jag ett långt varmt bad med ansiktsmask osv, kvällen blev räddad med lösgodis som vi nästan aldrig brukar äta, haha. Nu ska jag fortsätta titta på filmen och taggar för imorgon.

Don't sorry about the people in your past, there's a reason they didn't make it to your future

Toppen dag igår. Vi hade inte vanliga lektioner på dagen, utan det var lekar osv. På kvällen var alla ettor och några tvåor och treor bjudna på välkomsfest i skolan. Med trerätters middag, musik och dans. Riktigt roligar var det.

Idag hade vi halvklass så slutade kl 11:40. Så jag, Michaela, Frida, Emma och några till från klassen åkte in till stan och käka nancy's. Mycket gott. Nu är jag hemma och ska fixa trunken och senare ikväll blir det hockeyträning.


My sunshine

Dagen har gått hyfsat fort i skolan, och jag måste gå och göra läxor. Men det får vänta, ska först ta och packa trunken och städa upp på mitt rum. Mikaela kommer till hockeyträningen ikväll och följer sedan med mig hem och sover här. Gos



Ringette träning


Ishallen nästa. Tjingeling :)



I'm not the one easy to get to. But all that changed, baby when I met you

Måste bättre mig på att blogga... men har ju ingen intressant att skriva.
Igår var jag iallafall runt överallt kändes det som, på massa ställen, för att hitta nya springskor. Tillslut hittade jag både skor, två par springbyxor, t-shirt och springjacka inne på stadium. Mot kvällen åkte jag till Lucas och var där med Calle och matte.

Nu ska jag måla färdigt mina naglar, hoppa i mina nya träningskläder och käka. Sedan dra mig mot ringetteträningen, så ska jag prova nya brallor att spela med också.


Saturday

Seg dag! Har haft hockey träning och sedan vart hos farmor, inte gjort mycket mer än så. Somnade på soffan vid kl 8 och vaknade nu. Ska väl försöka somna om, det är dock inte det lättaste.

You and me the perfect team, chasing down the dream


Mina fina tjejer



Pannkaka, mmm

Idag i skolan hade vi tre lektioner, halva klassen slutade halv 12. Såklart var jag i andra gruppen och skulle sluta kvart i fyra, våran lärare var snäll så vi fick sluta lite tidigare också faktiskt. Sista timmen hade vi då kost och skulle laga en bra frukost. Frida, Michaela och min ser dock inte så lyckad ut. Men det blev helt okej ätbar faktiskt.

Det ska föreställa blåbärspannkaka

The rain pours down


Började dagen med att vandra till bussen i spöregnet, och lastbilarna som skvätte vatten på mig. Var 20 minuter tidig vid bussen så fick stå och vänta där så fint i regnet. När bussen väl kom så åkte den bara förbi mig? så jag fick gå en promenad tillbaka hemmåt i regnet. Dyngsur som jag var, och arg. Så stannade till hemma och bytte till torra kläder och fick sedan till skolan. Eftersom bussarna inte går nå vidare ofta här... Så ja, med fram till bussen, hem igen och till skolan fick jag då en 8km promenad på morgonen. Fml, eller?

Nu har jag precis kommit hem från träningen. Eller precis, det va en stund sedan faktiskt. Nu ska jag in i duschen och sedan sova hoppa i säng. Natti


Får säger bää, lamm säger mää


As trött, lika bra att gå och sova nu. Det är ju en dag imorgon också. Med sovmorgon.
Med denna urgulliga bild på bää säger jag då, godnatt ♥


Sunday


Sitter nu fullt påklädd med träningskläder och precis packat trunken. Drar mig snart mot ishallen för träningsmatch innom laget. Ska bli riktigt kul, har ju inte tränat på hela veckan pga ryggen. Men var hos en naprapat i fredags och ska tillbaka dit nu på fredag, så för hoppningsvis är det borta efter det.


Dance all night long


Några av dagens alla bilder, bra kvalité på de sista.

Mesta dels av dagen har spenderats hemma hos familjen Linde. Annika har precis blivit myndig och det firades med cocktailparty. Alla hade ortoligt fina klänningar, god mat osv. Senare mot kvällen drog vi oss vidare mot baren med musik och dans. Har riktigt ont i fötterna nu, men kul var det! Nu ska jag sova, träningsmatch med ringetten imorgon, haha får se hur pigg man är då. Godnatt.


På ön


Hemma nu från tältningen. Det har varit kallt, regnigt och mycket spindlar! Men också ganska fint väder ivland, med regnbåge osv. Väldigt trevligt faktiskt. Peace


The little island


Ligger i sängen och skypar med mina storebröder som befinner sig i Schweitz. Saknar dom Nu måste jag snart ta mig från datorn och fortsätta packa. Vi ska nämligen tälta med klassen på en ö imorgon. Myspys.



I ett fritt land har varje person rätt att uttala sin egen åsikt, och alla andra personer har rätt att inte lyssna


Dagens.

Dagen har spenderats i skolan, måste säga att jag trivs jäkligt bra. Hemma har jag bara tagit det lugnt, vilat. Ryggen har blivit sämre igen, får sörsöka se till så att den blir bra. Det blir ingen träning för min del nu på ett tag.
Nu ska jag baka kladdkaka och titta på idol.



Bästavän



Jag älskar dig♥


----------> Love <----------



Sweet heart




Eddie och Evelina

En hel helg i ishallen igen. Min vardag. Det har varit riktigt jobbigt men as kul. Och musslan har kollat min rygg nu eftersom jag haft så jäklans ont. Hade tydligen två kotor i ryggraden som åkt fel. Men han knaka och knäckte så nu är det nästan bra.


Underneath the city lights there is a world few know about

Efter skolan käkade jag på nancy's med härliga människor. Efter det drog jag vidare till Elin, var trött så tog en tupplur medans hon fixade sig. Senare åkte vi till Emilia och spenderade kvällen framför tv:n med godis, mums.
Trött som tusan och tänkte nu sova. Ska upp tidigt imorgon för "träningsläger" och järnaloppet med hockeylaget.


Elin va så söt och fota mig när jag somnade, som jag ska göra nu. Natti.



Rubrik

Har precis käkat, så nu blir det att dra på träning. Som vanligt. Tjingeling


RSS 2.0