Världens bästa


Idag var jag uppe med tuppen, riktigt tidigt bara för att jag vaknade av solen i ögonen. Så jag klev upp och gick ut och sprang och körde styrka. Känndes ganska skönt att ha heeela dagen kvar åt annat. Så jag och mamma åkte upp till skärholmen en sväng också har jag målat om mina naglar. Bild på det får ni kanske senare.

Nu har lillkusinen precis fixat picknik korgen så ska vi ta oss ut till segelbåten för att fixa där och antagligen fika dåra ;) Pusshejs.


Roliga killar det dära

Just nu sitter jag o skypar med Marcus, Andreas, Rasmus och Wille. Vilket är väldigt komplicerat måste jag säga. Jag fårstår ingenting och dom bara babblar på om ja gud vad vet jag! Haha jaja, dom ville att jag skulle nämna dom här på bloggen så nu var det fixat ;) haha ja, nu blir det väll snart att gå och sova antar jag, så nattinatti.

There's a fire starting in my heart



Idag har jag varit hos Mikaela och hängt vid poolen med Moa och Evelina. Riktigt varmt ute har det varit också, sååå skönt! Jag har dock lyckats bränna mig. Jaja, jag har precis kommit hem från fysträningen så nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Adiós.


MYS


Precis kommit hem från båten där vi har varit ute och fikat och fixat lite som behövdes. Hur mysigt som helst, helt klart!


Midsommar

Midsommar spenderades som vanligt hemma på eknäs med släkten och underbart folk med mycket dans, musik och god mat. Och en aning mycket jordgubbar, MUMS. Vilket leder till att idag har det bara varit en massa tv tittande. Cirka fem filmer eller så, och nu ska vi fortsätta kolla film.

Springning med laget

Idag har jag varit ute och seglat med pappa, härligt. Just nu ligger jag i sängen men ska snart dra på mig träningskläderna och ta mig ut till springspåret i tveta. Vi ska nämligen springa milen på tid idag med hockeyn, usch :( Önska mig lycka till.

iPhone 4

Idag åkte jag med mamma och pappa till stan för att pappa behövde ny mobil, det slutade med att alla tre kom hem med varsin iPhone 4. Inte illa. Pluuus att jag har fått en ny data, hej glad tjej var det här.

New nails



Det ser ut som godis haha. Testade måla randigt med glada färger med ett försök på att få det lite somrigt.


TRÖTT

Nu har jag precis käkat och klätt på mig, haha hej tattarkläder var det här! Nej men jag ska med mina underbata bröder till flygplatsen för att ta farväl. (ojoj, det där lät sorligt...) Dom ska nämligen till schweist, schveits, schweitz? jaaaa hur det än stavas ska dom dit och arbeta i ca en månad, nuuuuu måste vi dra hejdå!!!!

Skolavslutningen!



Balen


Det där var verkligen bästa kvällen med 9:orna, helt klart. Underbart bra avslut med underbara människor. Kärlek till 9:orna.




Student och bal



Så fina.

Snell hest


Idag har jag ridit i skolan och det gick helt okej, med hjälp av Emilia. Det är ju riktigt tappert faktiskt! Efter det skulle alla 9:or ha volleyboll tunderingen, men jag var inte med. Jag är så smidig så jag lyckades göra illa ryggen igår när jag skulle bädda, så vi får se om det blir någon träning ikväll.


Blixtrar och dunder

Satan vad det regnade inatt! Det blixtrade och åskade massa, mysigt enligt mig. Men Mikaela tyckte dock att det var jätte läskigt, haha. Under resten av dagen har vi bara badat i poolen helatiden och smällt i oss en kladdkaka när vi tittade på film. Mysig dag med bästavän.

In the middle of nowhere

Mitt ute i ingenstans kl sisådär 01.30 så kommer Carl-Gustav och hans kompis och hällsar på. Sitta mitt ute på grusvägen och snacka en stund är ju inte helt fel.


Grönalund

Våran klassresa spenderade vi idag på grönalund, dock vet jag inte om man kan kalla det för en klassresa? För vi var nämligen typ en tredje del av klassen som åkte dit, väl uppe där stack några andra iväg också. Men vi som var där hade i alla fall as roligt tillsammans och det var riktigt kul att få umgås med de härliga folket! Nu märkte man också att det inte är lika kul där som man tyckte för ett par år sedan... Det var sjukt varmt ute också, så vi drog från grönan in till stockholm och shoppade lite, mysigt.
Jag har haft en toppen dag idag!

Love me most when I deserve it least, that's when I need it most



Segelbåten♥



Nu ska vi ta ut segelbåten, jag har längtat efter våran pärla.
åhh vad jag älskar sommaren!

Tågrälset is gone

Före:


Efter:


Nationaldagen

Nu är jag hemma igen, skööt det! Har haft det riktigt roligt både igår och idag med härliga människor. Det blev grillning och en tur ut med båten. Mikaela ville att vi skulle ro ut till havet, hur tänkte hon där? haha sötnos. Vi har badat en massa och lyssnat på musik, riktigt mysigt faktiskt. Dock undrar jag hur fan man lyckas somna på en brygga helt själv? Viktor fick komma och bära in mig i tältet. Smidigt liksom. Men jag glömde kameran, så det blev inga bilder.

Efter att jag kommit hem var det bara raka vägen till hockeyträningen där Jeff typ dödade oss, nästan.
Nu är jag trött och ska jag sova, natti.

Tältning



Nu håller jag faktiskt på att packa, för vet ni? Jag ska åka och tälta! Hihi jag tror det kommer att bli riktigt kul och jag hade tänkt att ta med kameran också, så vi får hoppas på att det kommer upp lite roliga bilder när jag kommer hem.


Lovely day


Dagen startade bra med att min storebror kom in med frukost på sängen till mig. Visst är han snäll? Det fanns dock en tanke bakom det hela, för han ville ha hjälp med att lyfta ut möbler från gäststugan som skulle kastas. Så det har jag hållt på med hela morgonen, sedan hjälpte vi mormor också. Efter det åkte bröderna, jag och Camilla till taxinge, fikade och gick på promenad. Mysigt.


Dålig uppdatering, jotack jag vet...

Igår efter träningen åkte jag hem till Mikaela och sov där tills idag då vi hade orientering med skolan. Det gick jätte bra, jag sprang vilse i skogen och så vidare... Men jag kom iallafall i mål tillslut. Sedan var jag med Mikaela och Elin och hade det trevligt, mot kvällen kom mer folk.

Och grattis till Jessika som har tagit studenten idag! Eller igår, klockan är ju efter tolv.


Och grattis till Linnea som fyller år idag! eller imorgon? jaja, det var det dära med klockan ja...


Nu ska jag sova, godnatt


RSS 2.0