Workout

Dagens träningspass är avklarat och jag sitter och äter frukost. Duscha och plugga står på schemat, sedan får vi gäster och jag hoppas på att få träffa min fina kille idag.


Myspys

Ett sms från Evelina om att jag skulle följa med till Stockholm väckte mig imorse. På väg dit fick jag en utskällning av en gammal surgubbe. Man får inte ha fötterna på sätet, annars kan jag gå av på nästa hållplats. Kul, kunde han inte skrika det lite högre så att alla på tåget kunde stirrade lite till på mig? Stockholm är virrigt, trångt och stressigt. Inte vad jag gillar har jag kommit på. Jag åkte hem till Caroline vid kvart i sex istället. Mysigt med en lite get together med några tjejkompisar tycker jag. Mycket mat, ännu mer prat, lite film och en promenad hem med mig själv i mörkret på det.


Stockholm stadion.

Att åka till Stockholm stadion jätte tidigt på morgonen är ingen höjdare, och speciellt kul var det inte heller. Vidare till Södertälje för att snurra runt lite på stan tillsammans med Rasmus i väntan på bussen och present letande. En tupplur i soffan vid ungefär kl tolv satt inte helt fel och en sprungit på en mil samt cirkelträning på det. Brownis bak och mys i soffan med sommarshorts. Ja, jag måste nog säga att min dag har varit bra ändå.

Och grattis för fjärde gången säger jag till mitt födelsedagsbarn Alva.


Springa

En mil avklarad, plus styrka. Känns jäkligt bra! Nu ska jag göra mig iordning för att hoppa i säng. Imorgon väntas innebandy efter skolan och sedan min älskling ♡


2012-04-23


Städat sedan jag kom hem från skolan. Plus poäng ill mig. Nu ska jag strax ut och springa och köra styrka, sedan blir det lite plugg ikväll också. Fullfart.

Friday

MMA och svenska nationella muntligt tal idag, bara börja tagga! Weeiy


Goodnight

Genomlidit fösta skoldagen efter lovet, fast roligt att träffa alla kompisar. Imorgon har vi teatern oxå. Fan. Inte alls taggad. Dock as taggad på träningen imorgon, och i övermorgon, och på torsdag. Det gillar vi starkt!
Nej time för att käka lite och sova.


Laugh till your stomach hurts

Plockat blommor och vart en sväng till affären med mamma. och nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska ta fram no boken som jag inte ens tittat på under lovet, eller om jag ska börja med maten? Hmm klurigt. Att göra läxor är så otroligt tråkigt tycker jag. Så det blir nog maten faktiskt. Återkommer kanske senare med bilder på vad jag köpte igår, låter det bra? Härligt.


fem månader.

Promenad i skogen, igår var det lunch på Roxy och mys. Fredag den 13e är nog den bästa på länge. Idag var det shopping med mamma och Lucas, skönt att fylla på garderoben lite, så kan jag ta bort lite gammalt. och jag har precis bäddat rent i sängen, sen ska jag ta en varm dusch. Bara gosigt. Hejhopp


Träna

Ur uselt väder har det ju varit idag, skit tråkigt. Jag tog mig iallafall ut i det hemska vädret och sprang samt benövningar. Skönt med en varm dusch efter det och sedan kom Lucas hit. Gosigt!


Goodnight

Ligger i sängen färdig för att sova. Har varit hos Mikaela nu på kvällen och ätit mat med alla tjejer från klassen, jätte gosigt. Var på elmia i lördags och igår var jag hos Lucas. Fullt upp helt enkelt, inte konstigt att jag glömmer bort att bloggen. Ska bli bättring på det, försöka iallafall. Nu ska jag sova. Godnatt


New on


Påsk och sånt

Idre med klassen, 18års fest, tjejkväll, mys på balkongen med världens underbaraste kille under stjärnorna & påsklov är vad som har hänt mig den senaste tiden. Hela lovet har jag ju framför mig, får se vad jag mer hittar på.


April april

image description
Vidare till farmor och farfar för middag med släkten. Farfar fyller år på första april, kul va?
Senare kommer älsklingen, gosigt

RSS 2.0