Min söndag

Imorse blev det frukost framför tv:n med Calle och Lucas, sedan åkte jag till Järna för lite träning. Både ringette och hockey var det idag, och det är fan det bästa som finns! Efter träningen blev det lite mellanmål och nu ikväll har jag fixat mina naglar och hjälpt mamma att bära soffor. Nu ska jag fixa tvätten och vänta på min älskling.


Stockholm

Imorse kom mamma och hämtade mig och så åkte vi upp till Stockholm. Tanken var att komma hem med ett par nya skor och lite lunch i magen. Men det blev mer än så, både de, två tröjor, underkläder, halsduk och ett mobilskal för min del. Jag har haft en jätte bra dag och det har verkligen varit kul att umgås med min mamma, hon är bäst.

Nu sitter jag i bilen på väg mot hölö. Där bjuds det på middag och trevligt sällskap. Hej på er.


Fredag

Skolan gick super bra idag med och efter den åkte jag hem och bytte väska och sedan hem till älsklingen. Han mötte mig vid tågen och sedan gick vi till abbes och åt mat tillsammans med kompisar. Ikväll får vi se vad som händer och imorgon åker jag till Stockholm med mamma. Puss på er.


27-09-2012

Skolan gick bra idag och imorgon är det fredag. Så himla skönt! Veckorna går så fort och jag glömmer bort bloggen. Men ni får nöja er med inläggen ni får ;)
Nu ska jag äta mat och sedan är det träning som gäller!


Every love story is beautiful, but ours is my favorite.


Sjukling

Jag vaknade med feber imorse och fick stanna hemma från skolan idag. Mamma väckte mig med frukost vid tio-halv elva tiden, och vid två steg jag upp ut sängen och in i duschen. Efter det la jag mig i soffan med myskläderna på och här ligger jag fortfarande. Jag har inte gjort mycket mer än att kolla på tv, leka med mobilen eller datan idag, och jag har inte fått i mig något mer än frukosten imorse, bestående av två knäckemackor och te. Så nu är jag vrålhungrig. Men snart får jag lite tacos i magen, och mamma kom hem med lite godis till mig. Så jag är glad!


Torsdag 20 september

Igår efter skolan åkte jag till Lucas. Vi somnade direkt när jag kom dit, och efter maten lekte jag frisör och klippte han. Det blev faktiskt bra! Och på natten till idag vaknadebjag ca trehundrafemtioelva gånger med feber och ont i huvet. Men när jag vaknade och skulle upp till skolan var det helt borta? Så nu blir det ingen idrott i skolan eller träning ikväll :(


Helgen

I lördags var jag ute och plockade svamp i skogen med Mattias, Chrille och Lucas. Det blev svampsås till middagen och på kvällen tittade vi på film med kompisar.
På söndagsmorgonen åkte jag in till Järna för att ha ringetteträning, efter den spelade vi hockey. Fyfan vad Jag har saknat de, det är ju så himla kul!
Jag åkte till Caroline efter träningen och där vart jag nästan resten av dagen. Vi kollade på filmer, åt chips och dipp och pratade hela kvällen.
Hemma fick jag hjälp av min älskling att sätta ihop garderoben. Han är ju bara bäst!


Fredag 14 september

Min kväll har spenderats på Ikea med mamma och pappa för att inhandla inredning till min garderob. Toppen tycker jag. Nu har jag möblerat om på mitt rum också, så sen ska vi tillbaka dit någon dag (snart hoppas jag) och inhandla det sista till rummet. Som för övrigt vi börja med för huuuuur länge sedan som helst. Men snart är allt på sin plats. Kissekatten Oliver gömmer sig i min garderob heltiden också!
Nu ska jag sova i min nybäddade säng, godnatters.


Regn

Det har regnat och blåst hela dagen idag, usch och fy. Sminket blev fult, håret blev fult, kläderna blev blöta, byxorna blev leriga, paraplyt gick sönder och jag blev arg. Så fort jag kom innanför dörren tog jag mig ett varmt bad och nu sitter jag framför gossip girl med myskläderna på. Resten av fredagen får vi se vad den har att ge.


13 september

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 10 månader, min pojkvän är bäst, och underbarast och det bästa jag har. Och jag vet att alla tjejer tänker så, men nej, min slår allt!
Och ja, iallafall. Imorse vaknade jag upp i min favorit famn och begav mig sedan mot skolan. Där det stod konditionsträning och svenska på schemat. Min skola är bra, ändå rätt skönt att få träna på lektionstid i veckan! Efter det var det bara att åka hem och ladda inför ringette träning och nu ska jag sova, imorgon har jag skola till kl 11:40, sen är det heeeelg.


11 september 2012 - Lucas 18 år

Igår fick jag nya linser hos optikern, och jag ser jätte bra nu. Toppen! Efter det gick jag till asian roxy och åt buffé med Lucas, det är så himlans gott där. 
Imorse klev jag upp och grattade Lucas och i skolan fick vi sluta två timmar tidigare, direkt efter historiaprovet vi hade. Som förövrigt gick hyfsat bra tror jag. 
Snart blir det firande för älsklingen som fyller 18 år idag. Tjingelingens.

Måndag 10 september

Idag börjar skolan 12:40 och jag har världens skönaste sovmorgon. Efter skolan ska jag in till optikern och sedan hem till Lucas efter det. Blir att sova kvar där, och imorgon gratta min älskling på födelsedagen.


Magic Mike

Hemkommen från bion med tjejerna för en liten stund sedan, väldigt bra att mina kompisar har körkort så man slipper åka kommunalt överallt tycker jag. Hemfärden var rätt kul den med! Och maten var bra, sällskapet var bra och vi kollade på Magic Mike som också var bra. Så min kväll vart väldigt lyckad må jag säga. Godnatt på er.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2658772/images/2012/pic_504a7fca9606ee0ddc314f44.jpg" class="image">


Friday

Har precis kommit hem från skolan och ska ta och äta lite. Ska snart till Alva, och ikväll åker vi upp till heron, äter gott med vännerna och tittar på lite film.


2012-09-02

I söndags var jag på bio med Caroline och tittade på the expendables 2. Jag tror att vi var dom ända tjejerna på hela biografen, resten var nog killar. Men den var riktigt bra och det är hur kul som helst att ha tillbaka Caroline, om man nu kan säga så, haha. Jag har bara urgamla bilder på oss, men kul hade vi!


RSS 2.0