GOD JUL

Hoppas alla får en fin julafton med mycket mat och paket. Själv har jag haft det hur bra som helst!


Fredag till Lördag

I fredags fick jag förfrågan av Andreas om jag ville med upp till Stockholm och julhandla, så jag stack upp dit med han. Vi hitta både julaftonskläder och jacka till honom, men ingenting till mig dock. Men trevligt var det iallafall.
När jag kom hem till Lucas blev det grillat ute på balkongen i snön, gottgott!

På kvällen blev jag skjutsad till Mikaela och där spenderades natten. Det blev tjejsnack, tjejsnack med tjejsnack och bubbelpool med tjejsnack och sedan måla naglarna på det. Super trevligt!


KRYSSNING

Tidigt i söndagsmorse åkte jag iväg på kryssning med hela stora familjen. Robin, Dennis och Camilla kom hem i lördags så de var med. Sedan var det jag och Lucas, mamma och pappa och min lillkusin med föräldrar.
Tanken var att vi skulle äta julbord på båten, och efter det skulle jag och Lucas bada bubbelpool och basta. Men min älskling blev alldeles för sjösjuk så för hans del blev det varken julbord eller bada och basta, så det gjorde inte jag heller. Men lite shopping i taxfreen, super god frukost, julbord och trevligt sällskap hade vi allt!

Och japp, det är ketchup med pommes ni ser! Jag är tyvärr inte något stort fan av julmat.


Julbord på vacksta

I torsdags på lucia hade vi julbord på skolan, det var jätte fint och med super god efterrätt. På morgonen hade vi luciafika och små knattar som kom och lussade för oss och sen fick vi pyssla resten av dagen.


MORGONMYS

Imorse när jag vaknat av ett sms från Mikaela där hon skrev att hon stannar hemma från skolan idag, så bestämde jag mig för att ta sovmorgon iallafall. Vi har nämligen sammhällskunskap två lektioner hela förmiddagen idag, och man får komma och gå precis som man vill. Plugga hemma, i skolan, ta sovmorgon eller sluta tidigare, jag valde sovmorgonen.

När jag vaknat och tassat upp till mamma för att berätta att hon kan skjutsa mig lite senare, så fick jag jätte svårt att somna om igen efter det. Varför vet jag inte, för somna om är det jag brukar bara absolut bäst på. Så istället sitter jag nu framför The Vampier Diaries, men jag ska snart hoppa upp ur sängen och fixa iordning mig.

Efter skolan åker jag in till stan och lunchar med mina två bästavänner från grundskolan. myspys!

SNÖSTORM

Igår när jag vaknade var det praktiskt taget snöstorm, men jag pallrade mig upp på morgonen och fick skjuts till bussen. I ca 20 minuters väntan på bussen utan att den kom skjutsade mamma mig hela vägen till skolan och där var det bara Moa och jag. Tillslut kom iallafall bussen med några få personer på och rektorn beslutade att skolan vart inställd på grund av att ingen kunde ta sig till skolan. Jag var hemma innan tio på morgonen och började baka världens godaste muffins för att få dagen att fortsätta vara bra. Det vart den, och resten av dagen vart det vampires diaries med muffins tills min älskade kille kom efter sin skola.

Jag hade hoppats på att få missa skolan idag med, men så vart det inte. Med det gjorde ingenting för vi har haft gymmet i skolan och mamma hämtar mig när jag slutar. Sen väntar världens bästa på mig när jag kommer hem!


FÖRSTA ADVENT

Igår hos Evelina var super mysigt, den där tjejen är underbar hon! Vi hade pepparkakor, julmust och skumtomtar och sen åt vi världens godaste taco mat! Vid tio blev jag hämtad av kompisar och var hemma senare på kvällen.

Idag har jag varit ute och lekt i snön med Lucas och Ange. Dom körde snowboard och jag åkte pulka! Så himla kul med snö :D
Nu ska vi till abbes och äta pizza, tjingeling.


RSS 2.0