Malmköping


Nu drar jag till malmköping med bröderna och Camilla, myspys.


You've got every right, to a beutiful life


Idag har jag varit på stranden med Kia och hennes mamma hela dagen. Mysigt. Sedan åkte vi hem till henne och kollade sex and the city och nu är jag hemma igen. Ska snart ta och ringa min kära Evelina och höra hur det är md henne. Puss.


Surprise party

Överrasknings festen för Emilia i måndags blev riktigt lyckad må jag säga. Det var riktigt roligt med mycket äventyr och trevligt folk. Vi sov kvar hos Emilia och åkte hem vid ett ungefär. Sedan på kvällen var jag på bio med Elin, Fredrik och Magnus. Vi såg kronjuvelerna eller vad den hette. Enligt mig var den inge bra, men det kan ju kanske bero på att jag inte fattade filmen heller.


Idag har jag varit på ikea med mamma och mormor, mycket trevligt. Fick med mig en hel del hem, så resten av dagen har spenderats åt att fixa iordning på mitt rum. Nu ska jag sova i min ny bäddade säng. Sweet dreams.



I'm no beauty queen, I'm just beautiful me


Jag har typ tråkigt, och i brist på att ha någonting att göra så har jag suttit och lockat håret, haha. Ja nu pratar min mage med mig. Som vanligt. Så jag ska gå och ta nånting och käka, tjockiiis. Sedan ska jag tigga skjuts av min storebror! Peace.


I wouldent wanna be anybody else


Okej klockan är inte äns tio och jag är super trött, vad har hänt? Haha nu sitter jag och smaskar på blåbärspaj, mums. Farmor kom förbi med hembakat tunnbröd, hårt tunnbröd och paj. Snacka om glad tjej?! Jag skojar inte när jag säger att hennes bröd är det godaste.


It feels like more than distance between us


KOM HEEEM EVELINA!
jag saknar dig


New nails


Min fredag hitils har spenderats åt att måla naglar. Det blev väll helt okej ändå? Camillas med rosa och mina med lila.



Ojojoj, vad hände här?


Idag har jag ätit lunch på noi's med min gudmor Lisa, mycket trevligt. Det var länge sedan, har saknat henne. På kvällen åkte jag till mariefred med mamma och pappa. På vägen hem fick jag övningsköra, gud så nervös jag blev! Men det gick bra och det var riktigt kul. Nu är det bara börja läsa teori och hoppas på körkort när man blir arton, haha.


She is weird, but I like her anyway

På balkongen med Alva.



Där vi drack varmchoklad med marsmallows. MUMS.



Och målade naglarna. Kass bild, med det får ni leva med.


Sedan har vi varit ute på promenad, ätit mat. Ätit mer mat, och ännu mer mat. Nästan så känns det, haha. Nej men ja, nästan.


Stockholm with my House mouse


Idag har jag varit i stockholm med denna söta brud, med mig hem fick jag en boddy och bh. Nice. Efter det åkte vi till the Pamela house, badade och fikade. Mycket trevligt. Nu ska vi käka kladdis mitt i natten och glo film, gos.



Transformers dark of the moon


Har precis kommit hem från heron. Kollade på bio med bröderna och Camilla, får väll passa på nu medans dom faktiskt är hemma. Filmen vi såg var transformers och den var riktigt bra! Helt klart värd att se.


New stuff

Hämsk bild den där sista.

För övrigt så har mina efterlängtade bröder kommit hem från Schweitz nu. Med sig hem hade dom denna choklad sköldpadda, gullig.




"Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget."

Har haft fullt upp, men här är några bilder från de senaste dagarna.




Pannkakorna klara


Nu blir det pannkakor till frulle med Elin, gos. Så har Andreas och Robin precis kommit. Chilldag.


Sunshine


Jag kom precis ur duschen, eftera att ha solat hela dagen. Får se senare om jag blivit nå brun, får väll hoppas på det i alla fall. Innan jag drar till träningen snart så måste jag ta mig lite att käka och packa trunken. Det som står på schemat för idag är dubbelpass som alla andra dagarna hitils. Usch det är jobbigt... Sedan kanske det blir berga med alla nior efter ringetten, jag vet dock inte om jag kommer orka. Jag känner för en mysig hemmakväll faktiskt.
Nu måste jag kila och sätta på mig träningskläderna, ha en bra dag.



Summer times


Nu blir det att gå ut och steka i solen, härligt.
Men först, plocka ur tvätt och diskmaskinen.


I want to be a flower, just like you


Jag kom hem för ca en timma sedan. Har som sagt haft träning, och sedan drog jag direkt efter den till berga och badade med härligt folk. Det blev lite knepigt med tanke på att jag inte hade planerat det, haha men med hjälp av Robin och Mikaela så fick jag låna bikini och shorts, härligt. Stod också och snackade ett tag med Anja och Lina. Sedan körde Robin hem mig, tack för det, snäll kille det dära! haha jaaa.... nu håller jag på att slockna så jag ska ta och gå och lägga mig. Godnatt.



Wednesday 6/7 July, my birthday


Gårdagen vart en väldigt lyckad dag som började med att jag blev väkt med födelsedagssång och frukost på sängen. Mot kvällen kom släkt och vänner och fikade, mycket trevligt. Fick en hel del fina saker och en himla massa nagellack, haha känns som att dom vet att jag gillar att måla naglarna? ;) Iallafall, tack för alla gratulationer.


Nu ska jag snart på hockeyträning och ringette träning direkt efter det. Åhh jag älskar verkligen att vi har fått is i järna!


Baking




What are words if you really don't mean them when you say them


Jag har haft en jävligt bra kväll/natt/dag med tjejorna. Pyamasen på, godis, film och tjejsnack, precis som det ska va. Ni är underbara tjejer


Plus att dagen bara kommer att bli bättre. För ikväll är det nämligen första ispasset med både hockeylaget och ringetten. Satan vad skönt det ska bli att få komma på is igen, taggad till tusen.



Today is a good day


Idag har jag inte gjort nånting hitils. Men ikväll kommer tjejerna och sover här, super mysigt. Länge sedan vi hade en tjejkväll. Så nu ska jag ta och fixa färdigt innan dom kommer. See yaa.




RSS 2.0