baby you light up my world like nobody else


Med denna bild säger godnatt


School


Nu ska jag dra mig mot skolan. Vi ska träna på att paddla canadensare, bara för att vi ska paddla till en ö nästa vecka och sova där. Yes, hoppas jag inte plumsar i vattnet, skulle vara så typiskt mig. Nej nu måste jag kila till bussen! Peace



Robin&Dennis


Nu har nästan alla gästerna åkt. Vi har firat deras födelsedag osv, fikat, och dom har hällsat hejdå till mina storebröder. På onsdag ska dom nämligen flytta tillbaka till Schweiz, bo och arbeta som flygteknikeri två år. Måste erkänna att jag kommer sakna dom.



My weekend


I fredags var jag ledig från skolan för att spela ringette också med ett finskt lag. På kvällen följde två finska tjejer med mig hem och har bott här under träningslägret. Ingen av dem pratade svenska och knappt nån engelska med det gick bra ändå. Riktigt trevligt har det varit. Vi åkte upp till solna tidigt igår för att ha isträning och sista matchen med sverige mot finland.



Efter det drog jag och Evelina vidare till Simon där hela hockey laget var, käkade och umgicks. Alltid lika trevligt att vara med laget. Sedan sov jag hos Evelina och har nu precis kommit hem. Ska hoppa in i duschen, snart kommer hela tjocka släkten. Peace.


Så ses vi igen


Efter en och en halv månad på lagning har jag nu äntligen fått tillbaka min iPhone. Eller min och min, jag fick faktiskt en helt ny. Den har varit riktigt saknad måste jag säga.


Idag är det första dagen på resten av ditt liv


Gammla klassen

Idag var det första dagen på vackstanäs. Var först jätte nervös, men allting gick jätte bra. Vi gick igenom allt och fick se oss omkring, det var mycket större än vad jag visste. Sedan spelade vi kubb och fikade. Och snart bär det av till första hockeyträningen. Skönt att få träna med laget igen!


Rosor är röda, violer är blå, smultron är söta och du lika så


En liten del av mina nagellack.

Började dagen med ett litet mini spa. Med hårinpackning, ansiktsmask, skrubb, fotbad osv. Tänkte nu fixa naglarna också, jag med mina nagellack haha. Men det känns fräsch, så blir det fint första dagen i skolan imorgon. Jag börjar ju gymnasiet imorgon, wow tiden går.


Yesterday


Igår var riktigt roligt. Kul att det var så många där också, vi brukar nämligen vara mindre på kräftskivan än på midsommar. Och jag har jävligt ont i fötterna efter allt dansande. Men jag ska inte klaga, det var grymt.



DAGENS


Nu ska vi strax gå till kräftskivan. Jag har på mig detta, en klänning. Haha det är icke ofta det händer.



Kräftskiva


Ikväll är det kräftskiva på logen som gäller. Det blir käk, dans, musik och trevligt folk. Tummen upp på det. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig. Tjingeling.


Skies are crying I am watching, catching teardrops in my hands


Fredagsmys med nagelfix. Blev dock tvungen att klippa naglarna någorlunda kort. Mycket sorligt.


Taxinge slott



Idag har jag varit på taxinge och fikat med farmor, Camilla, bröderna och kusinen William. Mumsigt.


You smile, I smile


Om ungefär en vecka drar skolan igång igen, Spännande med ny skola och nytt folk. Längtar men ändå inte. Ska försöka ta vara på de sista dagarna på lovet. Imorgon drar jag till åland, kommer hem på torsdag. Och nu har jag precis kommit hem, har vart med Adam, Calle, Lucas och Andreas på... Hmm, ja vad det nu hette. Det var faktiskt väldigt intressant, fast jag är kass på bilar.


Kräftskiva at Elins place


Precis kommit hem från gnesta. Det var kräftskiva hos Elin med Emilia och alla andra som bodde där. Riktigt mysigt ställe det dära. Och vi fick lära oss att skala kräftor då vi inte kunde det. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Ha det bra.


Baby you're a firework


Idag har jag varit ute på segelbåten hela dagen med mamma, pappa och Camilla. Efter det åkte jag med Camilla och brorsan till skärholmen. Trevlig dag.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så mycket så jag kan gå till bussen, ska spendera natten hos Emilia med Elin. Gos.

Nej jag tror jag går och försöker tigga skjuts istället.

ÄLSKA MIG


Jag har precis sett filmen "älska mig." Rekomenderar den starkt, det är verkligen en bra film. Att folk kan vara så elaka, det är hemskt. Usch! Ni måste se den för att förstå.
Nu tänkte jag gå och lägga mig, men insåg precis att jag inte är trött? Så vi får se va jag kan hitta på att göra. Kanske måla om naglarna? Igen.


Bad update

Nu är det såhära, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om på min blogg. Helt tomt i huvet! Såå då är min fråga, vad är det ni vi läsa om här på bloggen? Vad vill ni veta och se mer av? Kommentera gärna vad, så jag vet. Thanks.


The bridge in Rättvik


Istället för springning blev det en promenad med familjen + farmor och farfar på bryggan.
Nu ska jag stax gå och sova. Natti.


Sommaren är kort, det mesta regnar bort...


Jag vill ha sol. Men nej, regn.

Nu ska jag ta mig ut och träna. Vi får se hur det går, för vi är nämligen i dalarna nu och jag har ingen aning om hur vägarna går och vart jag ska springa. Men det lär jag märka. Sedan får vi se vad resten av dagen har att ge. See u later!



Running in the rain


Precis kommit ur duschen efter en springtur i regnet. Nu ska vi dra oss mot kyrktåsjö och träffa gammelmormor. Peace.



I'm lucky like a four leaf clover


Våran stuga.

Imoese vaknade jag av mina lillkusiner som kom och hoppade i min säng. Sedan gick vi upp på loftet och kollade på ronja rövardotter och snackade om allt mellan himmel och jord. Mycket söta ungar det dära. Snart åker vi in en sväng till norråker. Peace.


Lunch stopp

Ojojj, Jag har internet, Härligt! :D Snart uppe vid våran stuga i norrland nu. Eller ja, det är ju fortfarande en bit kvar, men ändå. Har precis stannat och käkat, så strax rullar bilen igen.




Husbilsemester

Helgen har varit riktigt bra. Börjde med att Adam, Calle och Lucas kom till mig och vi gick ner till sjön och tältade, grillade och badade. Mycket mysigt. När dom åkt hem åkte jag till solna och spelade första tränings matcherna med ringetten mot canadensiska lag. Super härigt att få åka grillor igen! Jag fick också träffa min efterlängtade Evelina.


Mycket smickrande bild på mig och lillkusinen.


Och just nu sitter jag i husbilen på väg mot norrland, men troligtvis stannar vi på nått ställe på vägen eller så. Sedan ska vi vara där i vår stuga i norrland med släkt osv. Efter det åker vi någon annanstans så är inte hemma på tre veckor tydligen :( Men nu ska jag gå dit fram och vara lite social med mina föreldrar. Peace.


RSS 2.0