MORS DAG


Jag älskar dig mamma


Your friends is the best you have


Gårdagens kväll vart riktigt lyckad med trevligt folk. Vi var ett helt gäng människor i mölnbo som badade och grillade och hade det bra. Sen sov jag kvar där tills idag och ja, nu sitter jag här. Mysigt.


Måste också säga välkommen hem till Viktor som är hemma från spanien nu!



Sommar och soool


Ikväll är det springning som gäller med laget, usch hatar torsdags träningar när vi springer milen :(

Men innan det så ska jag ta mig ut på en promenad med Alva i det fina sommarvädret.

Förresten så tog käftist inte bort tandställningen idag, den försvinner om två veckor.




Happy


Imorgon tas tågrälset bort. Äntligen säger jag bara.


Trötter


Strax har jag inline träning med hockey laget. Undrar hur det kommer och gå, jag är så sjukt trött. Jag är trött helatiden och det är så jobbigt. Men jaja, ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, direkt efter träningen och hoppas på att jag är piggare imorgon. Nu måste jag sticka, chao.

Skärholmen med mamma.

Kom hem från skärholmen för ett tag sedan.
Här kommer lite bilder som tagits under dagen.



Till lunch blev det thaimat, gott.


Kom hem med en jacka, dock hittade jag ingen bikini.




Och slutligen, jag idag.


Sweet dream or a beautiful nightmare

Idag klev jag upp kl 9 för att sedan åka och jobba, efter det åkte jag vidare till min kusin som fyllde år. Släkten var där, så hade väldigt trevligt.
Haha förresten, jag tror jag har träningsvärk i mina kinder! Måste vara för att jag alltid är så glad eller?
Imorgon ska jag ta mig upp tidigt för att åka och shoppa med mamma. Så natti natti.






I want to say thanks for today, if tomorrow never comes

Kvällen idag började bra med "halv åtta hos mig" och den här gången var det min tur att laga mat. Senare mot kvällen kom Carl-Gustav, Robin och Lucas hit så tog vi oss ner till sjön för att bada. Vi fiskade och grillade marsmallows. Vid elva ungefär åkte Fanny, Elin, Mikaela och Emilia hem. Så då började Carl-Gustav, Robin och Lucas berätta massa spökhistorier för mig, och jag blev jätte rädd. Så nu kan jag inte sova! Elakt.
Bilder från kvällen får ni senare.



Sånt som du har drömt om, den längtan som du haft. Se, du närmar dig ditt mål nu, tog dig dit av egen kraft






Josefin har ritat...

...en bild på mig. Tyckte den blev väldigt lik faktist. Hon är grym på att rita!
Klicka in på hennes blogg här, www.elephantrap.blogg.se




Att ha kraften att va stark, att ha vishet att va klok, allt det där det lär du dig till slut


Här om dagen stylade jag Alvas hår. Hon skulle på fest och ville ha hjälp, så varför inte?
Det blev en inbakad fläta med lockar, jag blev iallafall jätte nöjd. Hoppas att Alva också blev det.


Så här blev resultatet.


Smidig tjej


Nu är det så här va, jag har tappat bort min mobil. Jätte jobbigt! Så nu blir det till att försöka leva utan den ett tag. Vi får se hur det går. Åååh jag blir så arg.
Hur lyckas man lixom?


Dennis & Robin






Måste bara säga att mina underbara finaste bröder bara är bäst, jag älskar er.

Studiedag, hur skönt?

Helgen har varit lång. Har inte varit hemma sedan i fredags då jag först åkte till Elin och sedan hem till Mikaela och sov där. På lördagen åkte vi hem till Evelina och sedan sov jag där till söndagen. Då kom mina underbart snälla bröder och hämtade mig så åkte vi till mina kusiner och sedan vidare hem till mig. På kvällen kom ett helt gäng med människor hit och vi gick ner till sjön och grillade och några badade! Det var iallafall jätte kallt i vattnet, och sedan åkte vi vidare till mölnbo. Därifrån fick vi skjuts till Mikaela och jag sov där. Nu är jag iallafall hemma och ska snart dra vidare på hockey träning. Peace.

Övernattning med brudarna

Just nu sitter jag hos Evelina med Mikaela och Moa. Vi har käkat tacos och godis i massor. Sedan kollade vi på Eric när han sjöng, också har jag skypat med Viktor. Herrejissanes vad han är saknad den grabben! Men nu ska jag ta och bumsa i säng. Godnatt.


Big smile




Skön dag i skolan idag. Och imorgon är det fredag, härligt.
Ikväll ska jag till rönneberga på ringette avslutning. Det blir att käka där och umgås med laget. Kan det bli bättre? Nej, precis. Nu måste jag kila iväg och göra mig iordning. Adiós.



I'm your angel







Min älskling...

Geografi

Just nu sitter jag och lär mig lite om Libyen, måste ju säga att det är ur trist! Jag har ritat en jätte fin kartaöver landet och grannländerna, haha duktigt. Och nu har jag en kännsla av att Robin vill att jag ska fortsätta att plugga. Tjingeling.


Fast and furious 5



Igår var jag och kollade på Fast and Furious 5 med Elin och ett helt gäng med killar till. Enligt mig var den riktigt bra. Jag hade en rolig kväll på Heron med många roliga skratt.

Idag har jag solat jätte länge. Jag hann till och med somna en stund. Men inte blir jag brun för det, nej lika blek som innan. Aja, var på promenad med Alva sedan har jag hunnit städa mitt rum också. Duktig som jag är.


Friday



Seg dag! Jag har kommit på att fredagar är jätte tråkigt. Enligt mig, eller det kanske bara är jag? Iallafall så var jag ute och tränade förut och nu sitter jag och käkar chips. Bra kombination, haha nyttig tjej. Nä nu ska jag ta mig ifrån datan en stund. Peace.



Never say never





Trött tjej, trött på skolan, trött på pluggandet...
Meeen nu har jag iallafall gjort klart tyskan och engelskan, och idrottsprovet idag var förvånansvärt lätt. Nu är det bara träna till svenska redovisningen och plugga till nationella kvar.

För övrigt så har min dag varit väldigt bra. Och har jag nydligen lärt mig att Afrika är en kontinent och inte ett land, vilket jag trodde. Men man måste ju lära sig någonting nytt varje dag. Eller hur?
Nu ska jag kila iväg och fortsätta med svenskan.


Kämpa på




Det jag gör för mestadels nu är att plugga. Jag har både tyska, svenska, engelska, idrott och sedan matte, vilket jag ligger jätte mycket efter i nu. Måste lära in mig hela svenska redovisningen och plugga matte! Jätte mycket matte. Har nationella matteprov på torsdag och fårstår ungefär ingenting, lyckat. Så det är bara tuta och köra. Önska mig lyckatill.

Det lär behövas.


RSS 2.0