Tisdags

I tisdags var jag en sväng på stan med Kia. Det var himla länge sen vi träffades och lika kul att se henne som alltid! Vi åt lunch på nancys och gick runt i massa affärer, sen köpte vi världens godaste juice! På riktigt, har aldrig druckit någon godare. Inne på Ica fans den en stor maskin med apelsiner i så man fick pressa sin egna apelsinjuice. Så himla god!


GOTLAND

Lite spontant så åkte jag med Angelina och Lucas till Gotland i onsdags. Vi har campat, åkt runt och bara haft det trevligt!
 
När vi kom fram på onsdagen tog vi det bara lugnt, tittade runt på campingen och grillade mat.
 
Vi bodde alldeles intill Visby, bara ca 3km från murarna. Så andra dagen åkte vi in dit och strosade runt, sedan åkte vi bort till lummelundagrottorna och tittade. Det var så himla coolt där nere under marken, och kallt! Så när vi kom upp hade vi picknick ute på gräset i solen och mot kvällen spelade vi lite minigolf på campingen.
 
På fredagen åkte vi till Fårö och tittade på raukarna och hoppade på stenarna. Det finns otroligt mycket fossiler och saker att se i stenarna på Gotland, så vi blev kvar på Fårö att bra tag innan vi tog färjan tillbaka. Det blev ännu en picknick den här kvällen fast denna gång på ett berg framför solnedgången. 
 
Sista dagen låg vi bara mest och solade. Åt lite lunch, lagade mat och började smått att packa ihop inför hemfärden som var tidigt imorse.
Det har varit en riktigt minnesvärd och rolig resa måste jag säga!
 
 

RSS 2.0