FILMKVÄLL

Efter skolan idag köpte jag godis, sedan lagade jag nudlar till lunch och städade jag hela rummet när jag kom hem. Resten av kvällen har spenderats i sängen med filmtittande och min godis skål. Och så kommer den nog fortsätta.
Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och jobba på Coop, sedan åker jag till Evelina och har myskväll!


Tisdagskväll

Efter skolan idag åkte jag och mötte upp mamma på jobbet, sedan kollade vi på nya skor till mig eftersom mina gick sönder helt totalt i sulan under foten. Nu har jag iallafall två snygga nya par skor. Ni kanske möjligtvis kan få se hur dom ser ut om jag orkar fota dom imorgon ;)

För övrigt har jag fått en ny ringetteklubba. Eller fått och fått, min hockeyklubba gick av så vi gjorde om den till en ringetteklubba och köpte spetts till den. Den fungerar super bra!

Och vet ni? imorgon sjutsar mamma mig till skolan, så jag får sovmorgon. Hur skönt? Jag får både sova längre och slipper gå till bussen i regn och slask, toppen ju. Sen har vi redovisning i aktivitetsledarskapen imorgon också, och sedan efter skolan ska jag träffa min efterlängtade vän på stan!


Järna vs Usk/Kista

Matchen idag gick toppen, vinst med 5-4 och jag gjorde både mål och assist. Innan matchen hade vi egentligen träning som vi alltid har på söndagar, men eftersom det var match idag så var det bara jag och My från juniorerna där. Men det var skit kul må jag säga!


24-11-12

Min dator är dum i huvudet, därav dålig bloggning. Och att skriva från mobilen heltiden blir både jobbigt för mig och tråkigt för er, eftersom inläggen blir så tråkiga.

Iallafall, idag spelade jag match mot Forssa som är ett finskt damlag. Vi förlorade dock med 6-8, men jäklar vad bra vi spelade! Och vårt damlag förlorade med 5-6 mot samma lag, så jag tyckte vi gjorde jäkligt bra ifrån oss. Ett plus i kanten är ju att jag gjorde ett himlans snyggt mål också, med hjälp av stjärnan Angeliqa! Vilket alltid känns kul såklart :D

Imorgon blir det seriematch mot kista/usk här hemma i Järna. Den ska vi fan vinna. Vi är ju faktiskt obesegrade än så länge så då är det bara ge järnet.
Nu är det iallafall läggdags, så jag är pigg och kry imorgon. Godnatt på er!

En gammal bild från SUS mot ett canadensiskt lag.


Ett helt år

Igår firade jag och Lucas ett år tillsammans och jag är lika kär som för ett år sedan. Världens bästa kille har jag, du är bäst <3
Eftersom jag har träning på tisdagar så firade vi med sockerkaksbak, mysig middag och sedan fika på kvällen.


Helgen kortfattat

Veckan som varit har vart precis som vanligt och min helg har varit toppen. I fredags var det Stockholm med Lucas, väldigt mysigt och jag fick med mig en Grant tröja, godis och lunch i magen hem. Helgen har även bjudit på film, beerpong spel med läsk, middag och födelsedagsfirande hos mormor, mer film, McDonalds, bubbelbad och farsdagfirande.
Ikväll kommer min älskling till mig, och imorgon firar vi ett år tillsammans<3


Back in Sweden

Jag har ju varit i Schweiz sedan den 25 oktober men nu i torsdags kom jag hem. Jag var alltså där i en vecka med mamma och pappa och hälsade på mina storebröder. Nu blir det bättre bloggning och när min dator börjar få ordning på sig lovar jag ett inlägg med bilder från resan.

Annars då? I torsdags när jag kom hem åkte jag direkt till Lucas, där var oxå Calle. I fredagskväll kom Alva hit för tjejkväll och sleep over med film mys. Min fina vän<3 och idag har hela dagen ägnats åt att stor städa rummet mitt. Så nu ska jag strax hoppa i säng i min ny bäddade säng. Godnatt mina vänner.


RSS 2.0