New Year's Eve

Dålig bloggning på senaste tiden, jag vet. Men jag har haft fullt upp och dessutom inget internet. Under tiden har jag iallafall varit på kryssning med Lucas familj, ur mysigt var det och jag hade hur trevligt som helst. Jag har varit med kompisar och spelat ringette.
Nu sitter jag i bilen på väg till Skärholmen för shopping och sedan blir det nyårsfirande i hölö.

Lovar att skriva duktigare under 2011 ;)


God jul

Julklappshögen under granen blir större, Kalle anka spelas på tv:n, julgodiset står framme och myspys på högsta nivå! Senare blir det att äta massa julmat och invänta tomten.
God jul sötnosar ♥


På senaste tiden...






















...har jag julbakat, klippt mig, myst med kompisar och katten, vunnit t-shirt på styrkepass i skolan, umgåtts med älsklingen, pyntat granen, fått julstämning och äntligen har mina bröder från Schweiz kommit hem över jul. Kan inte bli så mycket bättre.

Julbak

Fredag idag, skönt! Vaknade bredvid min finaste och tog mig sedan mot skolan. Kvällen har spenderats hos Mikaela med Moa och Evelina för julbak. Nu börjar jag äntligen få lite julkänsla, dock bara lite. Snart jullov!


En månad, julmys och Lucia

Började skolan med olika övningar med klasser tillsammans i idrottshallen. Efter det ett jätte gott julbord och pyssel i skolan. Sen kom Lucas hit, så gosigt. En månad idag tillsammans med han.


Helgen

Både i lördags o söndags vaknade jag upp i sötnosens famn. Och dagen har spenderats i ishallen med han och sedan myskväll med tjejerna hos bästavän. En mycket gosig helg, och imorgon blir det att återgå till skolan.


WEDNESDAY


Gymmade på träningsläran imorse, och slutade skolan två timmar tidigare. Skönt!
Nu sitter jag och taggar inför hemmamatch ikväll mot ulriksdal, vinst idag igen? tagga.

Snow

Har haft en kort skoldag idag och för mesta del suttit framför datan. Träningen idag gick super bra och jag är super trött. Godnatt sötnosar!


Sweet dreams

image description
Nu ska jag avsluta min dag med att gå och lägga mig i mitt nya gosiga rum! Som för övrigt inte är helt klart än, en hel del till ska fixas. Men jag säger godnatt och kryper till sängs, ska upp tidigt imorgon för att gå till skolan. På en lördag!


Mys fredag

Ikväll blir det Globen med mamma och pappa för julshow. Veronica Maggio och September är två av dom som är med. Så det kommer nog bli kul.
För övrigt har min dag varit toppen, förutom att jag försov mig och vaknade klockan 8 imorse, då ska jag egentligen vara på väg till bussen. Men super snabba Annela kom i tid ändå!


RSS 2.0