Nails

Idag har jag fixat naglarna både på farmor och mig. Det blev fint och farmor blev så glad, det var så kul och se. Jag har även varit ute och åkt långfärdsskridskor med pappa på isen. Det var ett tag sen sedan jag åkte, men det gick bra. Och kul är det också!


Shopping

De här har jag köpt av mina julklappspengar. Världens kassaste bilder, jag är alldeles för lat för att ta nya bättre. Men här är iallafall mina nya byxor från Zara och min nya jacka från Gant.


Långhelg

Igår var jag ledig från skolan eftersom jag redan gjort klart kursen och på måndag är jag ledig eftersom vi bara har en lektion och på den ska jag till läktaren. Så jag har långhelg nu! På tisdag när jag kommer tillbaka till skolan ska vi på studiebesök så det blir ju inte riktigt skoldag det heller, och sen är det praktik i 8 veckor som gäller! Himlans skönt.

Snart kommer iallafall farmor hit så ska jag fixa hennes naglar lite fina innan hon reser till Teneriffa. Sen har jag en hel del massa annat att fixa idag. Bara att köra igång!


2013-01-08

Nu är första skoldagen efter lovet avklarat. Det var rätt kul att få träffa alla kompisar igen men det här med plugga, nej det är inte riktigt min grej just nu. Skönt det, för på onsdag nästa vecka slipper jag skolan och går ut på praktik i ca 8 veckor. Så SKÖNT! Jag ska vara på eneskolan, min gamla skola, som idrottslärare. Så det ser jag fram imot!

Jag har även hunnit med att sova middag, plugga och träna idag. Och vi har äntligen ÄNTLIGEN! skaffat oss en mixer så nu kan jag göra super goda smoothies. Den används väl kan jag säga.


Svårt att sova...

...så jag bloggar istället!

Idag har varit en toppen bra dag. Jag åt världens godaste frukost, sen världens godaste lunch, sen har jag varit ute på isen här hemma och sett till hur den mådde. Det var bra, så jag hoppas på lite skridskoåkning där snart!
Vid 14:30 var det dags att börja röra sig mot ishallen för att spela lite ringette och hockey träning och väl hemma hade mamma dukat fram gomiddag! Mums så gott! Och min fina älskling överraskade med chokladfondue med smaskiga frukter och jordgubbar till! Åh bästa, bästa, bästa <3


NEW YEAR

Japp då var det ett helt nytt år då. Hittills har år 2013 varit på toppnivå må jag säga!

Idag har jag gjort en hel det faktiskt, och jag har fått massa gjort! Jag började dagen med att vakna upp med älsklingen min som dock åkte direkt när vi vaknat. Sedan gjorde jag mig en god frukost och började fixa de ovanstående på min To Do List för dagen. Plugget får jag nog ta en annan dag snart innan skolan, jag har nämligen ett ganska stort prov att plugga till som är ganska svårt oxå. Hela anatomi 1, 2 och 3 plus styrkedelen i vår Trainers Academy bok.

Nu är jag på väg hem från min kusin, sedan blir set bums ser i sängen och sova. Natti.


RSS 2.0