Helgen

I söndags var jag med älsklingen nere vid sjön och sola och badade. Senare åt vi buffé på Roxy och vidare till moraberg. Himla mysigt, och jag har skola vilket är mindre mysigt och efter har jag innebandy teori. Sen får jag träffa älsklingen igen :)


Mysgos

Gårkvällen blev superduperprima lyckad med min fina tjejliga. Hemma fick jag ett ryck och sydde om två tröjor och nu ska jag, med min familj till familjen Andresson på mat och mys. Tjingeling.


Friday

Igår hade jag utvecklingssamtal och jag är nöjd, åt värdens godaste sommarmat och var på en cykeltur med Lucas. Och idag har jag inte gjort någonting ungefär, haft volleyboll i skolan och lite bad och sol efter det. Sedan drog jag mig hemåt vid tolv tiden och solade ännu mer och jag har nästan fått lite färg nu. Dagen har varit bra och den kommer bara att bli bättre, kvällen spenderas med mina bästa hos Linde.


Finbesök

I måndags kväll kom mammas bästa kompis Ullis hit. Hon sov här tills imorse och eftersom hon kom hit blev hon tvungen att följa med på Ringetteavslutningen vi hade i tisdags. Vi åt god mat, efterrätt, dela ut priser osv. Lika mysigt som alltid. Att umgås med laget är ju alltid superkul så det var toppen! Lucas kom hit på kvällen och ungefär så har min vecka hittills sett ut. Plus lite plugg eftersom skolan bara öser ner läxor på oss nu mot slutet av terminen. Och vet ni vad? Nu ska jag fortsätta plugga...


Ringette



Här är jag inlånad att spela med sollentuna mot nått finskt lag för flera år sedan. Haha herregud vad jag var liten när jag var yngre! Ser ni mig? Den korta lilla tjejen, tredje från vänster. Jag ser pytteliten ut, hehe


Sommarkväll och grillning

Dagen har gett mycket, städat och fixat Sköldis bur, tränat, ätit hos familjen Linde med hemmagjord glass till efterrätt, som för övrigt var hur god som helst! Och grillmys nu på kvällen med några kompisar. Hur mysigt är inte det? Att sitta vid sjön med tänd brasa, grilla marsmallows och bara vara liksom. Åh sommarkänslor till tusen. Nu ska jag strax sova, i ny bäddade säng också, så himla mysigt. Godnatters.


Hemmagjord glass


Alvas place

Just nu är jag hos Alva och vi har precis ätit jättegod middag. Robin och Rickard kommer om en stund och vi ska, ja jag vet inte, hitta på nått. Trevligt blir det nog iallafall. Nej nu ska jag fortsätta vara social med Alva och spela bike race!


Nagellack

Jag har nog suttit och målat naglarna i ca 4 timmar nu och det slutar ändå med att jag inte har någonting på dom. Att jag aldrig blir nöjd! Nu sitter jag iallafall med mamma framför tv:n och ska mysa med film, choklad, chips och läsk. Myspys.


FRIDAY

Mestadels av gårdagen spenderades med Alva med mycket prat, kladdkaks bak och ätandes. Trevligt tycker jag. Sedan åkte jag till Filip och träffade massa från gamla klassen, grillade och myste. Så otroligt härligt och få träffa de gänget igen! Blev hämtad av Andreas mot tolv tiden, så då sov Lucas kvar hos mig. Gosigt.



Idag har jag inga planer och kommer nog inte göra någonting heller. Jag har pluggat lite inför ett prov nästa vecka och gjort lite no. Lagat superduper god mat och inte så mycket mer än så. Ska fortsätta dagen med att titta på film och när mamma kommer ikväll har hon köpt godsaker. Bra tycker jag ändå. Och min gose misse Oliver fångade en fågel nyss, äkta jägare.

image description

16 maj

Det blev trerätters till middag idag, för att det är gosigt och lite för att pappa åker imorgon bitti och kommer hem på söndag igen. Bäddat rent sängen har jag också gjort, bara för att det är bland det bästa som finns och kanske typ världens mysigaste. Och målat naglarna med mitt nya lack som är så himla underbart fint och coolt och allt sånt där.
Och bara för att så får ni en bild från i julas såhär till sommaren.


Sjukling och ett vitt träd

Vann hela innebandy turneringen igår, plus ett mål allra första matchen någonsin. Jag går ju innebandyprofilen i skolan, fast att jag inte spelar på fritiden. Kvällen var gosig och jag har världens bästa pojkvän.

Idag då, jag är sjuk, nästan tydligen. Så det blir ingen träning ikväll och jag har precis vaknat i min säng från en skönhetstupplur, två nationella prov i skolan och lite matshopping på vägen hem med mamma.


Söndag 13 maj

Åkte och sov hos Lucas igår kväll. Vi vaknade tidigt imorse och åt sedan frukost tillsammans med alla i huset. Sedan gick vi och fiskade med Lina och Simon, Jacob, Calle och matte och sedan har vi bara myst med kortspel och mat. Ett halvår med min älskling idag också, kan ju inte bli bättre!


Goodnight

Hela kvällen har jag lagat och ätit mat, gjort engelska häftet, läst i engelska boken, svarat på frågor och tittat på hockeyn. Nu ligger jag i sängen och sniffar på min nalle som luktar Lucas. Helt galet hur man kan sakna någon på så kort tid. Han är verkligen bäst min kille, ingen snack om den saken ♡


Sommar&sol

Slutade tidigt idag igen, så otroligt härligt! Efter friidrotten åkte jag hem och tränade, tog ett varmt bad och nu sitter jag och kollar på tv med ansiktsmask och nagelmålning. Myspys. Får se vad dagen har att ge senare ikväll.


2012-05-10

Fin överraskning i skolan när man får veta att man kommer få sluta 11:30 idag. Bra tycker jag. För jag åt lunch på nancys med fina tjejer och det kan vara bland det godaste på länge. Hemma möttes jag av en sovandes misse i handfatet och massa disk och massa städning och massa läsning.


INSTAGRAM

@annelab | några bilder från de senaste på insta


Onsdag 9 maj

Känns otroligt tomt i min stora säng utan min fina pojke, blä. Ligger i sängen svintrött och ska strax sova, ska bara läsa lite i min engelska läsebok innan jag slumrar in. Godnatter.


Fredag.

Muntligt nationella i matte startade dagen, en två färgad buss i skolan och avslutade med film. Träffade en saknad Fanny på bussen vilket ledde till massa babbel och mys hos Mikaela med Evelina, en himla massa godis, snacks och pizza. Massa prat och nagelmålande och sen hockeyn på tv:n hemma. Planerna för imorgon blev inställda, men jag har redan nya så för min del gör det inget. Puss&hejs.


Valborg

Gårdagen var super bra och idag lika så. Jag har fiskat med Lucas i solen och spelat fotboll i sommarkläder. Tog på mig lite varmare kläder och åkte till Emilia där vi åt, vilket var super mysigt. Kvällen bjöd på promenad till Burger king och återfunna vänner jag inte träffat på ungefär hur länge som helst känns det som.


RSS 2.0