IN THE WOODS





Min fina vän

TISDAG 28 FEBRUARI



Underbart vårväder ute. Fotat lite med Mikaela och ätit lunch från thaivagnen. Doppat ananas i smält choklad, så himlans gott. Och manikyrat på bästavän. En trevlig dag helt änkelt. Och nu kom pojkvännen precis hit, så det kan inte bli så mycket bättre

MONDAG MED MORMOR

Godmorgon allesammans, jag ligger i min säng och ska ta och knalla upp alldeles strax. Mormor kommer och hämtar mig, så ska jag till optikerna och fixa nya linser. Super. Ikväll är det träning också, jisses så jag längtar! Träningen igår gick så himlans bra.
Nej nu måste jag hoppa upp, jag hör av mig senare :):):)


HAPPINESS

I onsdagsnatt kom mina efterlängtade storebröder hem. Åh vad glad jag blev, jag har saknat dom så. Men dom åker tyvärr hem redan på söndag. Det är så himla skönt och kunna sitta på sitt rum och höra dom nere på nedervåningen och bara vara. Liksom att dom bara finns där, det känns som förut, det känns bra.

Igår fyllde mamma år också, grattis till dig mammsen. Så ikväll blir det kalas och imorgon mys i baren, trevlans!


Kaos at vackstanäs

Ja som rubriken säger, det var kaos imorse... Jag fick skjuts ut till bussen av min fina mamma, men väl där ifrån fick jag gå resten av vägen pga att det var för halt. Två vacksta bussar låg i diket och en lastbil längst med vägen. Vilket gjorde att ingen kunde komma till skolan, och på den snorhala vägen fick jag gå tillbaka hem igen. Usch fyfan


FETTISDAGEN


Godmorgon

Ligger i sängen och försöker ta mig upp. Väntar på att någon ska bli klar i badrummet så att jag kan hoppa in i duschen. Hostar och snörvlar gör jag också, men det är väll bara att hoppa upp och starta dagen antar jag?
Nu, ska jag duscha.


SUMMER TIME



Ja, jag saknar sommaren, mina vänner, bad, segelbåt och sol.

-




GOODMORNING

Absolut bästa dagen lördags. Vaknade upp med älsklingen, vilket är det bästa som finns. Åkte till Järna ishall, vann matchen mot usk. På kvällen var hela laget samlat för "bröllopsfest nr2" med pyjamas och gos hos Linde. Det var så otroligt mysigt, med världens bästa lag. Jag åkte hem runt halv fyra någon gång och slocknade direkt.


VALENTINESDAY

Alla hjärtans dag firade jag med innebandy efter skolan och mys hemma hos älsklingen. Han är verkligen världens bästa kille♡ I måndags var det tre månader också, tiden går fort.


Den jag tycket mest om i hela världen, tycker mest om mig också

Med pojkvännen, ringette, laget och bara chillat så har helgen blivit suveränt bra. Nu ska jag sova, imorgon är det en ny vecka!


Gameday

Idag spenderas hela dagen i ishallen med underbara laget. Vinst första matchen med 7-1 mot finska laget, nästa match spelas mot pink panters. Då får vi fan kämpa, det känns som att alla är sjuka och vi är nu bara åtta spelare. Men det klarar vi!

Bild på mina nya hål i öronen.


Kisse katten

Dagen har varit bra, jag vaknade upp på mitt favorit sätt, i världens gosigaste famn. Sedan fick jag skjuts av mamma till bussen, hon är snäll hon. Skolan gick bra och fort. Tydligen skulle vi ha beeptest idag också, bara sådär. Men det gick bra, trots astman.

Efter skolan mötte jag upp mitt hjärta på stan och tog hål i örat, igen. Det blev fint tycker jag. Det jag tog idag känner jag inte av alls, men det jag tog för några dagar sedan gör ont som fan. Aja bäst tr jag går och lägger mig nu, ska upp tidigt imorgon bitti! Mer om det imorgon. Puss och godnatt fellas.


MUMS


2012-02-08




Igår var det innebandy efter skolan och när jag kom hem åkte jag direkt till gubbängen för att kolla på isracing. Det var himlans kul.
Nu sitter jag i sängen med skype igång och varm oboy i favorit muggen från bästavän.


3:års kalas


MY OLD CLASS

Igår hade jag extra träning i Gnesta med ringetten. På kvällen åkte jag till Rickard och träffade massa gamla klasskompisar. Riktigt trevligt, jag har saknat dom alla så himla mycket! Sen kom iallafall Andreas och hämtade mig så åkte vi till McDonalds med Oskar och Lucas. Tillsist fick jag och pojkvännen skjuts hem och han sov kvar hos mig. Riktigt lyckad kväll var det =)


RSS 2.0