GLAD PÅSK

Glad påsk allesammans! I fredags fick jag påskmiddag hos Lucas mormor och morfar och tidigt på lördagsmorgonen åkte vi till Elmia med Calle och Jacob. Det var rätt kul faktiskt, dock kom vi hem rätt sent. När jag kom hem idag fick jag ett påskägg av mamma som har jätte stort, plus att jag har fått tre till. Så nu har jag ätit så mycket godis att jag snart spricker!


Påskägget av mamma -


London here we come!

Igår bokade jag och mamma biljetter till London i maj, JAG ÄR SÅ GLAD :D
Nedräkningen är i full gång!


2013-03-26

Hallå kompisar! Dagen har varit lång, började tidigt, slutade sent och fick ta bussen hem efter skolan. Något jag måste börja vänja mig vid nu när praktiken är slut. Annars då? Jag har pluggat och lagat bananpankaka till mellanmål för första gången idag, själv har inte riktigt vågat prova det försn idag, men åhh så gott det var! Det är något att rekommendera för er som inte provat det än :)


Run in the sun

Efter skolan idag var jag ute och sprang i det fina vädret. Solen har ju skinit hela dagen, så himla skönt! Nu har Lucas precis kommit hit så snart blir det mat. Mmmums!♥


Wanties

Fina saker som gärna kan få hoppa in i min garderob.


Ny design

Som ni kan se har bloggen fått lite förändring. Jag är hel nöjd och det tackar vi min fina kompis Bea för som har fixat alltihop. Jag kände att den va lite trist och tråkig och behövde lite uppfräschning, jag har ju trots allt haft samma design i hur länge som helst nu. Vad tycker ni? Jag är som sagt super nöjd iallafall!♥


Skoldag

Jag hade lång sovmorgon imorse och tog sedan tåget in till stan. Skulle behöva vänta i en timma och tjugo minuter på bussen till skolan, men som tur var ringde Lucas precis när jag kommit till Södertälje och säger att han redan slutat skolan. Så vi gick till Asian Roxy och åt lunchbuffé, tog en tur med bilen och sen hem och tittade på tv innan jag fick skjuts till skolan. Jag blev hämtad också, bästa Lucas ♥


Söndag 17 mars

Efter ringette och hockeyträningen idag blev det gratulationsfirande med tårta för både ungdom och juniorlaget tog hem sm-guldet. Tårtan var gjord som en ringetteplan och var riktigt god!


Äntligen helg

Igår var jag på rehab med mina höfter hos läkaren i Hovsjö. Så nu har jag fått fyra olika övningar att göra två gånger om dagen, och hoppas på att det blir bättre. Jag ska tillbaka dit om en månad, så jag borde märka resultat då. Sedan är det ganska roligt att jag förstår vad läkaren säger när han ska förklara massa saker på latin, efterson vi får lära oss sådana saker i utbildningen jag går. Så jag har redan förstått innan han ska förenkla och berätta på svenska ;)

Efter praktiken igår blev jag upplockad av Lucas och vi åkte vidare till mölnbo, bytte bil och åkte med Angelina till Gnesta för att äta och fixa lite. Sedan åkte vi till Lucas farmor igen och bastade hela kvällen. Himlans skönt! Dock tappade jag min iPhone i stengolvet och hela skärmen sprack. Fast den har ju hållt rätt bra med tanke på att jag haft den i snart två år utan att jag behövt laga den. 

Nu är jag precis hemkommen från Gnesta igen, Lucas skulle kika lite på fiskesaker så jag passade på att gosa lite med ägarens voffsingar :)

SM GULD

Vi vann matchen mot Sollentuna och är nu Sveriges mästare i år igen! Vi måste ju hålla uppe traditionerna så att säga ;)


Finalmatch

Idag kl 18 gäller det. Finalmatch mot Sollentuna i ritorps ishall. Den sänds även live på den här sidan: http://www.livearena.com/player/4193 ,så kika gärna in och titta.
Jag har haft fjärilar i magen sedan igår eftermiddag, hoppas de försvinner när det är matchstart.


Melodifestivalen

Sitter hemma hos Moa och tittar på mello med Mikaela och Ebba. Vi har ätit god mat och nu sitter vi bänkade framför tv:n med massa gott!


Today's outfit

Dagen till ära har jag mina fina vita jeans på mig. Såg att min kompis hade vita byxor på sig igår, och då slog det mig att jag glömt bort mina. Bra att man kan hitta nya kläder i garderoben ibland också ;)


Järna vs Usk-Kista

Har precis kommit hem från ungdomstjejernas match. Dom vann, vilket betyder att de spelar sm-final imorgon innan våran match spelas.
Åh jag är så otroligt taggad inför matchen imorgon!


Friday

Veckan har gått så himla fort och det är redan fredag idag. Efter praktiken var jag på arbetsintervju, som förhoppningsvis gick bra. Och jag har bakat och fixat mat och flera saker med pappa. Det blev grillat kött, sååå gott! Som man saknar sommaren nu! Nu blir det fredagsmys i soffan med familjen.


Praktik

Idag har jag haft praktik hela dagen. Mikaela och jag har varit glada och hyper hela dagen och enligt Rasmus, tydligen skit jobbiga. Den det har varit bra! När vi slutat gick jag och Mikaela upp till Järna för att sola och tog sedan våra bussar åt varsitt håll hem.
Träningen gick helt okej idag och nu är det bara att tagga inför en ny dag imorgon. Fredag och grejer oxå!

Gjorde fiskbensfläta på Mikaela.


2013-03-05

Idag har varit bra. Dagen började med sovmorgon och sedan teater med alla 9:orna från eneskolan. Sedan var vi tillbaka i skolan för två lektioner att inte göra nånting på, och träningen ikväll gick jätte bra. Det var så skönt att få träna efter hela den här veckan. Nu är det bara att tagga inför sm som är i helgen! Guld är vad vi siktar på.

Jag är så glad! Mikaela har varit glad hela dagen och smittat mig, och allt omkring mig känns bara då bra just nu!
Godnatt på er alla läsare :)


Sol, skridskor och korvgrillning

Efter att ha vaknat i min favorit famn imorse och ätit en dundergod frukost gick jag och Lucas ut för att åka skridskor på isen. Efter en stund kom lillkusinen Linus, Jimmy, mamma och pappa ner och spelade hockeymatch med oss också. Det blev lite korvgrillning också!
Annars så har jag bara städat mitt rum hela dagen och tänkt att jag ska göra läxor, som inte har blivit av såklart. Men det är ju tanken som räknas :)


Lofsdalen

Är just nu i lofsdalen med Lucas familj. Vi har åkt skidor och snowboard hela veckan, lekt i snön, spelat kort och bara haft det mysigt här i stugan! Imorgon åker vi hem igen, till skolan och plugg. Fy attans vad jag verkligen inte vill till skolan, men det är bara tuta och köra. Jag har ju trots allt praktik sen i två veckor till. Sen är det ju faktiskt påsklov snart igen!


RSS 2.0