TODAY



Idrott hela förmiddagen, solat på lunchrasten och sedan film på sista lektionen. Soft dag, och bättre blev den bara när världens bästa kille ringde och berättade att han kommer hem imorgon istället för på söndag så vi hinner träffas innan jag åker. Min sötnos!

FREDAG TJUGOTREDJE MARS

Känner mig så himla bra och glad, men samtidigt ledsen och förvirrad. Glad för att jag har världens bästa kompisar, både gamla som nya. Alla är så himla snälla. Ledsen för att Lucas har åkt till fjällen och kommer hem på söndag, då jag redan sitter på bussen till Idre med klassen. Jag får alltså inte träffa han på flera flera dagar. Och då förvirrad för att jag måste packa alla skidkläder och allt annat till Idre, och jag har inte ens börjat än. Men det ska bli as kul, och jag är skit taggad på resan nu!


Cupcakes

Har vart hemma hela dagen idag, vilket resulterade till lite bakning!


Titta vem som har kikat fram




Min lilla sötnos som har legat och sovit hela vintern. Sömntuta


SM-RINGETTE

Imorgon är den avgörande matchen om guldet och jag är taggad till tusen! Och ja, jag är himlans nervös. Hej hopp


GOODNIGHT



Morgonen har varit kaos, dagen har varit kaos och träningen var lite smått kaos. Nej nu ska jag minsann sova. Alldeles ensam, hela sängen känns tom. Men vem vet, jag kanske får besök av katten? Han brukar ju vilja ligga nere vid mina fötter, på andra sidan sängen. Sovgott sötnosar

Helgens händelser.

Skolan i fredags var riktigt rolig. Får man ens säga så? Ja men det var den, vi åkte skridskor med klassen. Slutade tidigt, kl 11 och jag åkte till stan för att uträtta några ärenden. Sedan vidare till födelsedagsbarnet, Evelina fyllde 15, min plutt. Så jag lämnade presenter och umgicks med den fina flickan. Mot 4 någon gång åkte jag till min älskling och sedan gick vi vidare och mötte Calle och Johanna. Vi lagade mat och hade det allmänt trevligt. Johanna och jag busade något, haha. Sent någon gång gick jag och Lucas hem och badade bubbelbad. Jag har världens bästa pojkvän.

På morgonen vaknade vi av att Calle klampa in med frukost åt oss, senare kom ett helt gäng till och vi grillade och åt, himlans gott. Det var riktigt trevligt den kvällen med.

Imorse vaknade jag av frukost på sängen av min fina pappa, för att inte sova bort hela dagen. Kl 2 ska jag vara i kista och döma min tredje ringettematch och efter den är det bara att tagga till för min match mot kista.
Ja det var i stort sätt hela mig helg, hoppas eran har varit lika bra som min. Puss


TUESDAY

Hela förmiddagen har vi haft massage, så himla skönt, och kul att få lära sig. Jag slutar inte än på ett tag, men när jag kommer hem är det full fart mot ishallen. Toppen bra!


SPORTLOV

Kvällsskidåkning, strålande sol och fint väder, snowboarding, hamburgare och mycket mer gosigt har vi hunnit med de senaste dagarna här, och det fortsätter vi med imorgon också :)


RSS 2.0