Friday

Härlig dag i skolan, med världens mördarpass på idrotten. Åkte sedan in till stan med brudarna och efter träffade jag mina efterlängtade Elin och Emilia.
Har nyligen köppt ny mascara, och idag köppte jag ny mössa, vanlig o svart.


Tisdag, inte onsdag

Jag har gått tunt o trott att det är onsdag idag, fast att jag tänkt att det är onsdag imorgon. Liksom, hur tänkte jag där?
Har haft en urmysig kväll med min sötnos, och jag har kommit en bra bit på svenska arbetet. Härligt!
Nu ska jag sova och tagga för gymmet som första lektionen imorgon.


Plugg time

Sitter med min stora varma oboy mugg och plugget framför mig, då går det lite lättare. Lucas kommer hit snart, och då ska svenskan och novellen vara klart hoppas jag på, så nu är det bara börja skriva.


Godnatt

Med denna bild säger jag godnatt


Suomi

Jag är så glad, har varit det hela dagen. Och jag vet inte varför? Kanske för att jag åker till Finland imorgon bitti och är där hela helgen och det ända jag ska göra är att spela ringette. Åh jag verkligen älskar sånna helger! Ingen skola att tänka på, inga läxor, bara ringetten, planen och laget. Så härligt


Fredagsmys

Sitter och myser med muffins och varm choklad. Om ca 30 min ska jag börja dra mig mot skolan för kommunikation, sedan blir det gymmet efter med Michaela.


I like you more every second

Dagen började bra, försov mig, spillde mjölk på tröjan, sen till bussen och nu kom jag på att min cykel står ute i diket vid bussen. Min bikini är för liten och vi ska bada i skolan imorgon, yeeeiy det går bra för mig känner jag!
Nej nu ska jag sova, godnatt gullegrisar


Tisdag

Seg skoldag idag. Men tog mig igenom dagen tack vare underbara Michaela och Mikaela. Efter skolan åkte jag till Lucas och pluggade. Det funkade faktiskt och han lärde mig massa braiga saker. Tummen upp på det, så nu kommer jag klara provet galant imorgon. Men för det behövs det oxå sömn, natti natti.


Bra jobbat! Eller?

Åå jag blir arg! Varför just jag? Att jag alltid glömmer att vi har sovmorgon på måndagar. Men nu sitter jag iallafall här i skolan, helt själv och pluggar för fullt. Duktig jag är, så slipper jag göra det hemma sedan. Vis idé där Annela.


Godmorgon

Har precis vaknat upp av att mamma kom in med frukost till mig. Hur snällt? Åå vad jag blir glad! Så nu ska jag ta och pallra mig upp ur sängen och hjälpa till att fixa lite här i huset. Sedan är det bara tagga match och efter den kommer Lucas hit. Nej nu måste jag börja hjälpa till lite. Peace


Friday

Skön skoldag med idrott hela förmiddagen och sedan film efter lunch. Gymmade efter skolan och sedan träffade jag Elin och Emilia med Mikaela. Just nu sitter jag och kollar på film och har fredagsmys med mamma och pappa, sen ska jag gå o sova och tagga för match imorgon.


Standard myskväll

Idag har jag varit super duktig och fixat och städat, plus poäng. Sedan kom Mikaela hit så har vi myst med katten, mumsat kladdkaka och målat naglarna. Standard. Nu blir det att gosa ner sig i sängen, godnatt!


My family

Sitter nu i bilen på väg hemåt. Ganska jobbigt att sitta i en bil såhär länge, men det har det helt klart varit värt. Saknar redan mina bröder. Men dom kommer hem några dagar under jul, så det ser jag fram imot!
Jag har iallafall haft en grymt bra vecka nere i Schweiz, så nu är det bara tagga skola imorgon och träning på kvällen. Härligt!


NEW STUFF







Lite ny inköppt inför vintern. Me like.


France








Bilder från när vi var i Frankrike idag

mer bilder från resan kommer när jag är hemma!


Switzerland

Det är så coolt här i Schweiz, och det är så kul att få träffa bröderna igen! Under tiden dom är på jobbet har vi andra åkt runt i schweiz på alperna, så otroligt fint. Vi har vart i tyskland och schoppat och imorgon åker vi på en tripp till Frankrike.











RSS 2.0