SOMMAREN 2012


Sommarjobb med Moa





Midsommar


Födelsedag




Seglat och åkt motorcykel





Umgåts med kompisar och ätit avskedstårta med Sofia som numera bor i Kanada




Läger i Rimbo - Cup i Finland




Kräftsikva med Linde.

Självklart har jag gjort mycket mer än så, men allt finns inte med på bild och att skriva allt är ju lite tråkigt. Men detta är lite av vad jag gjort under sommaren 2012
















Godmorgon

 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon
Jag ska strax dra mirg mot bussen för att åka till skolan. Idag är det lång skoldag vilket inte är det skönaste, men det gör inget för jag har träning ikväll. Tjohoo! Hejsvejs

Världens finaste


♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SCHWEIZ




Torsdag den 9 - Försda dagen där nere spenderades hos Robin och Dennis med prat och mat. På fredagen städade jag och farmor hela lägenheten och sean tog vi tramen ner till stan för att kika runt lite och se staden.


På kvällen åt vi på resturangen PapaJoe's nere på stan. Jag åt pommes med kycklingvingar, friterad kyckling, och revbensspjäll, med majs och vitlöksbröd. Det var seriöst bland det godaste jag ätit, så himla gott! Och det var inte lite på tallrikarna heller, de var gigantiska.


På bron över till Frankrike
På Lördagen var vi in till Tyskland för att handla mat på Markauft. Jag fick också med mig ett par G-star jeans hem, Men allt sådant får ni i ett annat inlägg. På Kvällen gick vi ut och åt pe en resturange precis vid hörnet där de bor, super mysigt.


På Söndagar är allting stängt där borta, så denna dag hängde vi bara hemma och tod det lungt. Gick på en lite promenad och tittade på film.





Dennis fick vara ledig under Måndagen, då de egentligen jobbar vardagar. Så vi fick låna en bil av deras kompis och tog en tripp till alperna och tittade på bergen.


Fika paus.


Floden Rehn
Under Tisdagsmorgonen städade vi lite till innan jag och farmor åkte och schoppade. Tre tröjor fick jag med mig hem, och sedan åkte vi till brödernas jobb för att se hur det var där. Även fast jag inte förstod alls vad dom snackade om så var det iktigt kul var det att få se, dom har ett rätt coolt jobb faktiskt. På kvällen hemma vart det middag och packning som gällde. För på morgonen därpå åkte vi med Robin och Dennis till flygplattsen för att åka hem igen. Det var väldigt varmt där, och väldigt fint, och det var en väldigt bra vecka på mitt väldigt braiga sommarlov.



Lördagsmys



Gårdagen spenderades hemma hos Mikaela med de andra sju tjejerna. Vi åt tacos, god tårta, hade lite presentutdelning till Mikaela och bublade. Bara hängde lite sådär, och det var hur mysigt som helst! Vi fick också ett jätte fint armband av Alva allihopa, som hon hade köpt när hon var i spanien. Så himla fina minatjejer♥ 

Idag åkte vi till träningen, och mer än det har jag inte gjort idag. Skönt det med ibland. 
Innom en snar framtid kommer också bilderna upp från Schweiz som jag lovat, plus lite på vad som hänt under sommaren. Låter det bra? Härligt.

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma från Schweiz. Kom hem igår, åt mat och åkte sen direkt till Lucas. Att blogga från mobilen går helt änkelt inte längre, värför vet jag inte. Så när jag är hemma och fixat med bilder kommer väll det upp här så ni får se! Jag har iallafall haft det jätte bra där nere, med super bra väder, shopping, bilturer och uteätande. Mycket mysigt och mycket trevligt. Mer får ni se och veta senare! Tjingeling

Äntligen framme

Nu är jag äntligen framme hos mina syskon här i Schweiz. Det var inte alls så svårt att hitta på arlanda och frankfurt som jag hade trott, så jag känner mig riktigt duktig nu! Jag har börjat packa upp lite, så ska vi snart börja med maten nu. Gott! 

Rimbo, Finland & Schweiz

Riktigt kass bloggning på senaste tiden, det beror dels på att jag har varit på träningsläger i Rimbo med sus-laget. Vi har faktiskt fått en ny tränare från finland som har varit med i finskalandslaget och spelat vm ett antal gånger. Det är liite högre klass på deras vm lag än vårat när jag var med, så det är riktigt coolt! Lägret var ju då grymt jäkla jobbigt, men sååå kul!




När jag kom hem från lägret i Rimbo började jag packa om och åkte för att spela Lions cup i Finland på torsdagen. Som tidsfördriv målade vi sverigeflaggan på allas naglar på färjan dit.


Vi spelade 5 matcher och även om det inte gick allra bäst för oss, så var vi ändå duktiga. Mikaela fyllde 17 år på lördagen, vilket vi självklart firade. Vi började med att storma in i hennes rum på morgonen med födelsedagslåt och sedan hotellfrukost. En vinstmatch på dagen och sedan gick vi ut och åt på kvällen tillsammans allihopa. Eftersom vi var i finland tyckte vi att det passade bra med ett mumin-iPhone skal i födelsedagspresent. När vi skulle hem ville ett gäng killar ta ett foto tillsammans med oss. Vi tänkte bara "nej usch" och funderade på att springa därifrån, men när vi tillslut förstod att en av de hade svensexa stälde vi såklat upp på ett foto. Jag mena, bilden kommer ju förevigas för honnom i hela hans liv! haha.




Tillslut var det äntligen söndag (jag ville hem till min pojkvän jag inte träffat på lite mer än två veckor) På färjan hem var jag nog världens jobbigaste, helt hyper och skrattade åt allt! Jag lugnade iallafall ner  mig tillslut och vilade på golvet.

Nu är jag hemma och har fått träffa min älskling i tre dagar, packat om har jag också gjort igen. För imorgon bitti åker jag nämligen iväg igen, till Schweiz den här gången, För att hälsa på mina storebröder. Jag kommer hem om en vecka, så får vi se om det blir någon bloggning när jag är där nere. ♥

RSS 2.0