on are way to Schweiz

Sitter nu i en bokstavligt talat fullpackad bil på väg ner mot Schweiz. Ska bli riktigt kul att få träffa bröderna mina och att få se landet. Men är dock inte lika taggad på resan ner. Min svanskota kommer avlida och jag kommer säkert få sykbryt efter inte ens halva resan! Men det ska bli kul.
Always look at the bright side of life...


New nails

Nya naglar på Camilla. Jisses vad jag har saknat den tjejen, och att få måla hennes naglar!


In school

Vilken snäll lärare man har. Sitter och tittar på film och äter popcorn på engelska lektionen. Känns helt okej för min del.


Godnight

Dagen har varit väldigt skön. Kollat på film, ritat, gymmat och ja, dagen har varit allmänt lugn helt enkelt. Ligger just nu i sängen och ska sova. Är riktigt trött faktiskt, godnatt!


Gosigt

Nu är naglarna ny målade i sällskap av katten och Mikaela. Nu är gosen trött så vi ska gå och lägga oss så man är pigg imorgon. Natti natti


Myspys

Från igår till idag sov jag hos Calle med Lucas och Mattias. Det blev film tittade, skräckfilmer, spökhistorier och svamp plockning i skogen. Så härliga killar.
Nu blir det sova. Godnatt!


breakfast

Bra start på morgonen, pappa kommer in med frukost på sängen till mig. Åh vad han är snäll!


Gameday

Grymt bra spelad match idag måste jag säga! Hela laget låg på topp, vinst mot usk med 10-3, kanoners.
Men domarna måste det faktiskt vara nå fel på, dom bokstavligt hatar mig. Vilket leder till att jag inte precis gillar dom tillbaka. Åh jag blir arg!
Men iallafall, kärlek till laget


Så kan det gå

Slutade skolan tidigt idag, så åkte in till stan vid 12 tiden och fixade lite saker. Åt på nancy's med finfint folk och sedan vid 4 tiden mötte jag upp mamma. Sprang runt i hur länge som helst för att hitta en bh som passa bra, och slutade med att jag kom hem med en för 900 spänn? Usch alldeles för dyrt, men satan så skön!
Nu ska jag måla nått fint på naglarna med mina nya lack.


autumn



Gymmade idag efter skolan med Mikaela. Blev en hel del prat också, mycket trevligt. Hemma tog jag ett lååångt varmt bad. Nu efter att jag skypat klart med killarna ska jag baka tror jag. Sedan blir det att gå och lägga sig tidigt idag. Bra idé Annnela!

Morgontrött



Försov mig till skolan idag och fick springa till bussen, bra där Annela. Fick tillbaka kommunikationsprovet också, det blev ett C, nöjd med det faktiskt. Och matteprovet vi skulle göra var jätte svårt. Ja, nu ska jag sova och agga för en ny skol dag imorgon. Godnatt!



Om sanningen ska fram..




...sanningen svider.

GRATTIS


Grattis 20års dagen Robin och Dennis. Ha en toppen bra dag!
Jag saknar er


Movie time

Spelade ringettematch med usk damlag idag mot ett finskt lag, vi vann med 10-8. Jag spelade med Ippe. Hur coolt liksom? Hon som har tränat mig på läger och är en as grym spelare. En tjej jag sett upp till ända sedan jag var pytteliten, och nu fick jag spela med henne. Grymt!

Sitter och tittar på Harry Potter med familjekompisar, och nu ska vi ut och leka mörker kurragömma. Haha gos.


Friday

Idag måste varit den onödigaste dagen jag varit med om i skolan. Vi gjorde nästan Ingenting på idrotten och på lektionen efter spelade vi biljard eftersom vi inte fick åka hem.

Nu på kvällen har jag vart med Mattias, Andreas och Lucas. Trevligt, trevligt. Nu måste jag sova, tagga ringettematch imorgon bitti! Natti natti


Goodnight








Med dessa bilder säger jag nu, godnatt!


Höst

Jag slocknade direkt när jag kom hem efter skolan, när jag vaknade var det kolmörkt ute. Och det är sviiinkallt! Usch


Alva Linde


Gosen♥




11-10-2011


Skoldagen gick ruskigt fort idag måste jag säga. Och imorgon är det onsdag, vilket betyder att det är en halv vecka till helg. Härligt! Idag har jag ungefär bara pluggar järnet hela dagen, och nu är jag hyfsat klart med det mesta, känns skönt. Jag har också hunnit med att baka kladdkaka, skype, duscha osv så nu ska jag hoppa i sängen för en god natts sömn. Puss och godnatt!


I'm the king of my own life



Dagen idag har varit, knasig. Allt jag har sagt har bara blivit fel och jag har glömt att lyssna på läraren när hon pratat med mig, kallade henne för Gudrun då hon icke heter det. Jag har sagt Mikaela till Elin och min macka hade för mycket smör. Så jag sa "Mikaela vänta på mig, jag ska bara radera smöret från mackan!"
Alltså hur tänkte jag där?

Jaja, nu är det bara tagga om och peppa inför träningen ikväll då det kommer en finsk landslagsspelare och hjälper till på träningen. Kommer bli super, har redan massa frågor att ställa. Härligt!




En liten Annela på bild


Sitter framför datorn och mumsar på hallon paj. Mjukis kläderna är på och musiken på högsta volym. Mysigt!




Förresten, någon som vill köpa new body eller choklad? hör av er!

Love

"Do you remember why you play, or has it been to long? Is it because you've worked so hard hard to get where you are, or because you love to be a part of a team? Is it bacause you don't want to let anyone down, or yourself? Somewhere behind the athlete you've become, the hours of practise, the coaches who puched you, the teammates who belived in you, and the fans who cheered for you, is the litte girl who picked up a stick - who fell in love with the game, and never looked back. Play for her."

Kusinvitamin

Min kusin måste vara världens sötaste. På riktigt, hur söt? Och sittandes med pappas iPhone, här börjas det i tidig ålder. Hihi pluttis.


Ringette

Att gå upp kl 4:30 känns inte riktigt som min grej. Men nu är jag iallafall hemma efter en toppen helg i Finland med underbara laget.


RSS 2.0