Valborg

Var i skärholmen idag med mamma och Camilla, så nu är allt till balen fixat. Klänning köppte jag idag. Inte ofta jag hittar klänningar över huvudtaget. Och verkligen inte står och velar mellan två stycken i 3 timmar!
Nu ska jag fixa iordning mig och sedan får vi gäster. Tjingeling.


take those dreams and make them all come true






Autografskrivande... kändiiiis.


duktig flicka



Har faktist ingen bild på Sköldis, Google bild.

Jag känner mig ganska så duktig nu faktist. Jag har hunnit tränat, städat, pluggat och nu ska jag städa lite till. Då kommer mamma bli glad när hon kommer hem för vi får gäster ikväll, haha. Jag har varit ute en stund med Sköldis också. Tills det började regna! usch


sunshine




Idag har jag varit i skärholmen med Mikaela och shoppat. Vi virrade runt i huddinge och var lite vilsna en stund också. Trots det var det en toppen bra dag med bästavän.
Nu ska jag ta ut min fina sköldpadda i det underbart varma och fina vädret och läsa i min bok. See ya!


MANIKYR

Igår gjorde jag lite påsk inspererad manikyr på Camilla och mig. Tänkte att färgerna passade nu till påsk så det fick bli lite färgglatt sådär.






Idag har jag legat i solen och stekt hela dagen. Hoppas man har fått lite färg, men satan vad skönt det är med sol och värme!
Ikväll ska jag på bio och se water for elephants med Robin, Camilla, Alva och Dennis så nu ska jag kila iväg och göra mig iordning. Tjingeling.


navelpiercing




Jag har glömt att berätta att jag har piercat naveln. Gjorde det i måndags och blev jätte nöjd. Vad tycks?

Idag har jag varit och jobbat på coop forum, de behövde extra hjälp så jag ställde upp. Vad gör men inte för lite extra pengar? Men snacka om att man får ont i fötterna av att gå runt på de dära jäävla stengolvet i flera timmar!

Nu ska jag läsa min bok. Eller det är Mikaelas bok men jag ska läsa ut den åt henne. Är jag inte en snäll vän? Puss.


Wednesday




Igår var det halv 8 hos Emilia, as god mat, grymt kul och härliga brudar. Nästa gång blir det hos Elin. Det ser vi fram imot ;)
Nu ska jag ta mig ut för att springa och träna lite, sedan blir det att glo film I think.


trötter




Somnade inte förs kl halv sju imorse, gaaasch vad jag är trött!
Snart ska iallafall jag med Mikaela hem och sedan drar vi vidare till Emilia för halv 8 hos mig. Puss.


älskar vädret



Tidigare idag kom Robin, Mikaela och Andreas hit och ska sova här. Robin och Mikis somnade mitt i filmen och Andreas tyckte jag va jobbig som bara frågade en massa helatiden. Shutter Iceland hette den, sjukt komplicerad. Förstod faktist ingenting. Nu ska vi kolla skräckfilm, jag kommer dö. Tjingeling.


kärlek till sporten


Både igår och idag har jag varit i solna och spelat ringette, vi förlorade men lagen vi mötte var grymma. Det gick dock bra för min del.
Nu ska jag gå ut i det underbara vädert med min sköldpadda. Adiós.


Torsdag 14/4-11


Tjja!
Nu är jag lika cool som alla andra och har en egen blogg, hoppas bara på att jag kan få hjälp av någon som kan detta. Det kommer väl inte bli så mycket skrivande men jag ska göra mitt bästa och försöka förstå mig på det hära... haha.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0