Världens Bästa

Igår var en sån där bra dag när allt bara flyter på. Ni vet den där känslan när man vaknar på morgonen med ett stort leende utan någon anledning. Sminket ser inte ut som kaos och man har en bra hårdag, kläderna sitter bra och man bara för en gångs skull känner sig sådär fin och söt. Så kändes det igår. Och med en bra morgon och skoldag fortsatte kvällen precis lika bra alla mina fina tjejer! Ni är guld värda!


Fredagskväll

Skolan gick super bra idag, fick massa gjort! Fick skjuts både till och från skolan och hemma har jag bara slappat och packat min lilla väska. Drar mig mot Moa alldeles strax och träffar fina laget. Vi ska äta, prata, äta godis och gott, också blir jag kvar där till imorgon. Mys fredag med fina tjejer.


Bästa bästa

Igår var världens mysigaste hemma kväll med familjen, lillkusinen William och pojkvännen. Och idag åkte vi på ssk-malmö matchen. Ssk vann vilket är toppen och efter matchen mötte jag upp Caroline. Vi åkte till heron och käka mat, babblade en massa och tittade på bio, haha Standard. Det blev Taken 2 denna gång, och den rekommenderas verkligen!
Nu är jag hemma, och väntar på att min fina kille ska komma hit. Och imorgon blir det en ringette dag för hela slanten. Åker till Solna på morgonen för ispass, sen fys och teori, sen sista ispasset. Toppen! Bästa bästa helgen, med bästa människorna.


Medeltidsmuseét

Jag gick till bussen imorse i regn och rusk. Usch och fy för vädret! Vi var iallafall på medeltidsmuseet med klassen idag och det var ju kanske inte det mest intressanta precis. När det var slut tog jag tåget till östertälje med Michaela och åt lunch medans vi väntade på bussen hem. Jag var så himlans trött hemma så jag somnade och vaknade en timma senare när pappa gjort klart maten. Det är ju så himla skönt och somna sådär efter skolan när man är trött! Visst? Och träningen gick toppen bra för då var jag pigg och glad, och nu måste jag hoppa i säng igen, och tagga för att åka och ta blodprov imorgon bitti innan skolan! Godnatt på er


07-10-2012

Jag har haft en bra helg hemma hos älsklinngen med film och promenad ute i höstvädret och med en lunchdejt på stan med min gudmor Lisa. Ja jag har haft en mysig helg helt enkelt, och nu är jag hemma från Lucas och ringette/hockey träningen. Jag har både hunnit tvätta och städa mitt rum så nu är det fräscht och nu sitter jag och tittar på solsidan med mamma och pappa.

Imorgon har jag sovmorgon till 12.40 och sedan får vi väll se vad resten av dagen har att ge. Borde egentligen plugga lite, men vi får väll se hur det blir med den saken.

SÖDERTÄLJE VINST

Mamma kom och hämtade mig efter skolan idag och sedan åkte jag med Alva på ssk matchen. Träffade på massa härliga och saknade kompisar och ssk vann. Dom VANN! haha ja, och jag hann dock inte göra min läxa, men det skiter jag i, jag får väll göra den i helgen isåfall? Aja, det är beep-test i skolan imorgon också, blääää. Godnatt!


RSS 2.0